עמית גיל 18 זה גיל מצויין להתחיל, זה גם בערך הגיל שאני התחלתי בו בזמנו (בעצם טיפה לפני, אבל מי סופר), אבל אז התורה של הניתוח הטכני לא היתה ידועה בארץ והאינרטנט לא היה (למעשה גם windows לא היה לנו). בכל מקרה, לגבי טבע, אתה יכול לדפדף בהודעות אחורה, זה נייר שעשינו עליו הלוך-חזור פה בפורום ים של פעמים ומכל הכיוונים שרק אפשר. ועכשיו בדיוק קראתי שסולומן סמית ברני מוריד המלצה עם מחיר יעד של 49$ (חומות סיניות עלאק..), אין מה לעשות - התנהגות המחירים מקדימה את החדשות. אותו כנ``ל לגבי NASDAQ שפחות מעניין אותו בזמן האחרון (אני יותר בעניין של DOW, SPX, OEX, RUT, ובקיצור שאר המדדים) אבל בכל זאת אנחנו מנתחים אותו כאן תדיר. 2250 זה בהחלט יעד, אך יעדים לא תמיד מושגים, וזה ברור כי כולם מסתכלים על איזור זה ומנסים להכנס לשורט לפני. חוץ מזה הנאסד``ק כבר הגיע בגבוה לפני כשבוע ל 2,200 (אז מה זה 2.25% מהיעד, לא רציני) . בנתיים ה STOCHASTIC כבר הסתובב וירד מתחת ל 80, וכרגע המבחן הוא 2,000 והגאפ מ 1,930. בכל מקרה מה שיותר מעניין זה הדרך למטה, והמבחן האמיתי שם הוא ביצירת רגל נוספת כלפי מעלה, כי אם זה יקרה ואיזור ה 2,200 יפרץ, אז חבל על הזמן עם שורטים. מנסיון כאן של כשנה וחצי, אני יכול להגיד לך שהחברה שכותבים פה, זה אוסף של סוחרים/טכנאים מהטובים ביותר שיש בארץ, את חלקם אני מכיר מעבודתי בשוק ההון, ואת חלקם הכרתי כאן לראשונה. אני משוטט גם בפורומים מעבר לים שמתעסקים בעיקר בטכני, ושמע - הרמה פה מהגבוהות ביותר. GOOD LUCK