"he put the ball in the row z" מה זה אומר? זה הופיע לי בתור משפט באמצע המשחק.. מה זה row z?
D Death messiah New member 13/11/05 #1 "he put the ball in the row z" מה זה אומר? זה הופיע לי בתור משפט באמצע המשחק.. מה זה row z?
G G 2 New member 13/11/05 #3 זה מופיע די הרבה זה פשוט אומר שהשחקן בעט את הכדור לחוץ, ממש רחוק, אם תרצה, בתרגום חופשי לעברית: "הוא העיף את הכדור ליציע המזרחי שער 5 שורה 482684086 של טדי."
זה מופיע די הרבה זה פשוט אומר שהשחקן בעט את הכדור לחוץ, ממש רחוק, אם תרצה, בתרגום חופשי לעברית: "הוא העיף את הכדור ליציע המזרחי שער 5 שורה 482684086 של טדי."
א אני עזרא New member 13/11/05 #5 כן אממממ ../images/Emo62.gif זה כאילו השורה האחרונה ביציע... למרות שזה מופיע לפעמים כשבמגרש ה-2D רואים שהשחקן סתם מוסר החוצה
כן אממממ ../images/Emo62.gif זה כאילו השורה האחרונה ביציע... למרות שזה מופיע לפעמים כשבמגרש ה-2D רואים שהשחקן סתם מוסר החוצה
M Marik86 New member 14/11/05 #7 זה בסך הכול ביטוי שהכוונה שלו היא שהוא בעט חזק, בדר"כ במשחק זה כאשר מרחיקים את הכדור והכוונה היא שהוא בעט "מכל הלב" כמה שיותר רחוק
זה בסך הכול ביטוי שהכוונה שלו היא שהוא בעט חזק, בדר"כ במשחק זה כאשר מרחיקים את הכדור והכוונה היא שהוא בעט "מכל הלב" כמה שיותר רחוק