HD 200

akuo9

New member
HD 200

שלום יש לי HD 200 שביומים האחרונים מתקשה להתניע(מתניע רק אחרי כמה ניסיונות), יום לפני זה קרו לי 2 דברים שיכול להיות שקשורים לבעיה. 1 . בפעם הראשונה בחיי נגמר לי הדלק בטנק ,יכול להיות שזה קשור? 2 .בלילה נגעו לי בקטנוע והורידו לי אותו מהרגלית אמצע (לא הצליחו יותר להזיז בגלל המנעול דיסק),בבוקר כשקמתי ראיתי את הקטנוע נשען על הקיר שהיה בצמוד אליו (ז"א כל הלילה הוא לא עמד בניצב לריצפה כמו תמיד אלא נשען ימינה (לכיון איפה שממלאים את השמן) על הקיר בזוית של 60 מהריצפה) יש משהו שאני יכול לעשות עצמאית כדי לפתור את הבעיה ?

akuo9

New member
עכשיו כשאני חושב על

זה אני נוטה לחשוב שזה לא בגלל שנגמר הדלק (אחרי זה אני נזכר שהוא כן התניע בקלות )

dblast

New member
נסה להיעזר ב:

1. פורום השכן - קטנועים (כאן ניתן ורצוי לשאול על נושאים שקשורים ברכיבה נכונה, מהי אופנוענות, מיגונים וכל דבר שלא קשור רק לקטנועים) 2. מוסך שאתה סומך עליו 3. אלת בייסבול + אזעקה 4. כיסוי וקשירה עם שרשרת איכותית ועבה - למניעה בהצלחה.

akuo9

New member
אפשר בכל זאת

תגובה? כרגע לא מניע בכלל ,יש סטרטר אבל המנוע לא נדלק.

dblast

New member
יכולות להיות כמה סיבות

כמובן שזו רק השערה ובמוסך יוכלו לאתר במדוייק את הסיבות. סתימת דלק כתוצאה מממשקעים במיכל דלק שירדו עם טיפות הדלק האחרונות לקרבורטור. במידה וזו הסיבה, לאחר הניקוי , מומלץ להוסיף פילטר דלק בין מיכל לקרבורטור. יכול להיות שהגנבים ניסו להניע את הקטנוע ופגעו לך במערכת החשמל - חוטים פצועים/ חיבורים רופפים. תבדוק חיבור חשמל לפלאג.. ואת הפלאג עצמו.

yarivos

New member
כאמור, נסה בפורום קטנועים

פורום קטנועים הבדיקה הבסיסית ביותר - לבדוק אם מגיע דלק לקרבורטור ואם כן, האם יש ניצוץ בראש הפלאג.

למעלה