HBA1C

אני להתחיל איתך מה פתאום ../images/Emo12.gif

אני אישה נשואה ואם לילד וחוץ מזה - זה יעלה את הסוכר
אוף לאן אנחנו מדרדרים המצב ממש חמור לי יש תרוץ של חוסר כרוני של שעות שינה מה התרוץ שלך
.............

לזר

New member
היתי צריך להוסיף סמיילי, שוש

הרי אני יודע זאת. התירוץ שלי: בני מצלם בנות בערום. אני רואה ביום הרבה מזה בפורומים של צילום בחו"ל. אני רגיל לראות ורק את האומנות של הנושא. גם אישתי ליד המחשב כאשר אנו דנים בזויות צילום שכאלה. מצטער שלא הסברתי עצמי טוב קודם לכן. כבר יש לי רעיון עם קוביות סוכר, מזרק, בקבוקון אינסולין וצבע שמן אדום על גבי דף ציור לבן. אנסה לבצע ניסוי ראשון מחר. לא מבטיח נצחון בפעם הראשונה, אבל בשבוע הבא המצלמה הדיגיטלית שלי חוזרת אלי. הנצחון מובטח.

לזר אני צוחקת לרגע לא העלתי בי חשש

אמרתי לך חוסר כרוני בשעות שינה גורם לי להסתכל על הדברים בצורה משונה
הרעיון נשמע אחלה מחכה לביצוע - אני אנסה ליצור מהשהו גם למרות שסביר להניח שלא יגיע לרמות שלך.........

לזר

New member
יפה שוש, אחלה

אם יש לך כלי עבודה מתאימים במחשב בנוסף למצלמה את על הגובה. חוץ מזה, מי אמר שתמונה אחת צריכה להיות בשער? אפשר להחליף מדי פעם, בהחלט.

לזר

New member
ערוץ 2 היום - פרופ' קראסו וגב' רז

ראיתי שסוף, סוף הבינו כולם, שבבסיס של פירמידת המזון נמצאת פעילות הגופנית. גב' אולגה רז, הדיאטנית שכתבה את הספר "לאכול לחם ולרזות" הציגה את הפירמידה הישנה והחדשה היום בערוץ 2 בתוכנית של פרופ' קראסו. נו, גם הם מסכימים. ושלא תבינו אותי לא נכון. לא היתה שם מילת הכסם "סוכרת", אבל זה כולל את כוווולם. רק בריאות

למעלה