גבוה או נמוך
עד עכשיו כבר היתה איזושהי עליה. האמת שלא כ"כ בבזלי כמו שאני צריכה עכשיו לתת בולוסים יותר גדולים על האוכל. אני כמובן משתדלת לא להיות גבוה לא כאן ולא כאן, אבל בעיקר לא בגבוה, כי לגבי זה אני יודעת בודאות מרוב קריאה של חומר רפואי שיש חשש לנזקים. לגבי הנמוכים, לא מצאתי שום חומר שמתייחס לגורמי סיכון בערכים נמוכים, אז החלטתי שתמיד עדיף 50 על 200 (כמובן ש 90 הכי טוב...). אני חושבת מתחילת ההריון כמו הרופאה שלך. ברור לי שלהוריד במשקל אחרי ההריון, בלי לסכן יצור קטן, יהיה הרבה יותר קל, ועדיין הקילוגרמים הכה רבים שהעליתי לא עושים לי טוב (וברור לי שגם זה גורם לעליה הצורך באינסולין) ביח עם הקושי בהמשך הפעילות הספורטיבית, אינסוף מנטוס ומיץ תפוזים ואני מתחילה להראות כמו המקרר... אני חושבת שיש לי סיכוי לא רע לשבור שיא אולימפי ב 11 השבועות הבאים... ודרך אגב, עדיין לא הגעתי למחלקה לסיכון גבוה בבלינסון (על אף המלצתך). הבנתי שהם שם מקפידים על קטנה כגדולה ואני אצטרך כנראה להכנס למסגרת שונה ממה שאני נמצאת היום. לצערי, אני אמנם מטופלת במרפאת סכרת שאני מאד מרוצה ממנה, אפילו רופא הנשים פשוט "על הפנים" (הוא אפילו לא יודע מה זה HBA1C) ונראה לי שממנו לא תצמח ישועה ושהוא גם בטח לא יודע שצריך לתת זרוז לחולות סכרת.