HBA1C איזה בעסה

hilapo

New member
HBA1C איזה בעסה

יצא לי 7.3 הבדיקה האחרונה הייתה 6.7 .לא השתפר!!! מה הממצוע של 7.3 ???איך עושים?

הממוצע היומי הוא 158, מעביר לך אתר.

הממוצע היומי הוא 158, מעביר לך אתר טוב לחישוב עצמי. http://www.metukim.co.il/balance/a1c.html

matt hensley

New member
אל תבכה

הלוואי עלי 7. מצבך עוד אחלה.. אני כבר קרוב לשלוש שנים רוקד על העשר...ועכשיו מנסה קשה לרדת מזה בשביל רשיון וצה"ל.. בכל מקרה תשמור על רמת ערכים נמוכה,בדיקות מסודרות ואינסולין בהתאמה...

hilapo

New member
אני ../images/Emo68.gif ולא נראה לי שכדאי

שאני יתנחם ב-7.3 A1c ככה אני יפתח שאננות שיש יותר גרוע... אני צריכה "שהפחד" הזה ישאר בי קצת ע"מ שאשתדל לשפר. מה איתך למה אתה לא משפר?

matt hensley

New member
כתבתי שאני משפר :]

ולאידע,עד 8 הכל בסדר... רק אני אישית לא מזדהה עם הפאניקה שלך חחח זה הכל.. אה ולמי שמתכוון לשאול יש לי סכרת 7 שנים.

סליחה,למה אתה על A1C בסביבות 10 ???

סליחה,למה אתה על A1C בסביבות 10 ??? האם מאוזן ע"י אינסולין?

matt hensley

New member
אהלן ד"ר קבורקיאן :]

בעיקרון לא שמתי יותר מדי על הסכרת והצלחתי לחיות לא רע.. אבל כרגע הרשיון שלי חשוב לי וגם כן הצבא אז אני עושה מאמצים לשמור על רמה מאוזנת ובינתיים הולך לי אחלה :] טפו טפו נקווה שירדתי מה10 :]

../images/Emo5.gif "לא שמתי יותר מידי על הסוכרת"

והצלחתי לחיות לא רע" לא רוצה להלחיץ אותך (אולי בעצם כן...) אבל נזקים של סוכרת מתבטאים לאחר זמן ארוך יותר וכוללים פגיעה בעיניים עד עיוורון, פגיעה בכליות שדורשת דיאליזה, כריתית רגלים ושאר צרות. את הנזקים מתחילים לבדוק רק אחרי 10 שנות סוכרת אבל הם עלולים להופיע ובגדול. הדרך היחדה למנוע אותם היא איזון איזון איזון וזה אומר A1C מתחת ל-7. למה אתה חושב שהצבא ומשרד התחבורה קבעו את ההגבלה הזאת? סתם להציק לך? עם סוכר גבוה הראיה שלך נפגעת ואתה במצב שאתה מסכן את עצמך כמו גם אחרים במידה ואתה נוהג.

matt hensley

New member
טוב סבתא

עכשיו אני שם על הסכרת.. ולא מבין מה אכפת לכם. ברגע שאני אתחיל לסכן אנשים,להציק לאנשים בגלל המוגבלויות שלי אני לא אהיה פה יותר באופן עקרוני.

אורלי6

New member
דני, הכל בסדר, אתה יכול להישאר../images/Emo8.gif

לכולם פה איכפת מכולם, וכיון שלפי חשבון פשוט יש לך סכרת מגיל 10, אז ניתן גם להבין את התגובה שלך. אתה מתחיל לשים על הסכרת, כי זה חשוב לך וזה מה שחשוב. צ'יק צ'ק תיכנס לתלם, כי אתה רוצה רשיון וצבא ועוד כמה דברים בחיים, שעד עכשיו לא היו מי יודע מה חשובים. גם אני בגילך התחלתי לשים, וגם אני סכרתית מגיל 10, רק שברגע שהתחלתי לשים, אז זה הפך למסלול פשוט מאד שבו אני הולכת מאז ועד היום, שזה די הרבה שנים. תישאר פה בפורום, אפילו אם זה רק כדי להשקיף, או להעיר הערה מפעם לפעם...זה לא מסכן אף אחד

אני מבינה אותך:)

אני מאוד מאוד מבינה אותך, זה נורא קשה, בעיקר בגיל שלנו ( עוד קצת ואני חוקית:)) לשמור. זה כאילו אני עושה הכל נכון וזה עדיין לא תמיד מספיק. אבל אין מה לעשות ואם לא נשמור עוד 10 שנים כשאנחנו עדיין צעירים ויפים- יבואו לנו התוצאות בבומבה... וחוץ מזה אם תחייך אל העולם הוא יחייך חזרה...

../images/Emo6.gif

אני מצטערת שנשמעתי לך כזו זקנה ומטיפנית - פשוט הטריד אותי המשפט שכתבת. גיל העשרה היה קשה לכולנו ואני לא אכתוב מה היה ה- A1C שלי באותה תקופה כי אני אגורש מכאן בבושת פנים
אנחנו רוצים שתהיה פה כמה שיותר ובטח ובטח מאחלים לך שלא יהיו לך שום מוגבליות או סיבוכים בשביל זה אנחנו פה - כדי לעודד ולעזור אחד לשני לחיות חיים נורמליים, פוריים ומהנים לאורך שנים. ואין שום סיבה שלא נעשה זאת. שוב התנצלותי המלאה- אני אשתדל להיות יותר צעירה
פעם הבאה

matt hensley

New member
תודה על התגובות ../images/Emo13.gif

ואני פה מדי פעם בלי קשר...אני פשוט לא כותב פה או מבקר בתדירות גבוהה כי אני לא חושב שיש לי מה לעזור לאנשים בדבר שאני בעצמי לא שולט בו...(אבל לזכותי יאמר שאני באמת מנסה חח)תודה שוב על התגובות ואגב, שהתכוונתי שאני אצא לא התכוונתי מהפורום אלא ממשו יותר גדול :-S תמשיכו עם הפורום הזה...טוב לדעת שיש מקום שאפשר לפנות אליו

הבנו למה התכוונת

אבל אנחנו לא מאשרים
ובלי אישור שלנו אתה לא הולך לשום מקום. וחוץ מזה לכל אחד יש מה לעזור אפילו במילה טובה או רעיון - אז נא להראות נכוחות יותר גבוהה בפקודה
(תראה איך אני מכינה אותך לצבא
)

למעלה