HB7

ikari

New member
HB7

איזה ערוצים חדשים יהיה ניתן לקלוט בזכות הלווין HOTBIRD7 שלא קלטנו עד היום בצלחת קטנה???

הוט בירד 7 מחליף את הוטבירד 3

במלואו . על ערוצים / חבילות אחרות שישדרו בלווין זה אין עדיין פרטים, אבל ייתכן מאוד שערוצים או חבילות, ששודרו עד כה בלווין הקודם ( HB 3) באלומה שניקלטה היטב רק במרכז ובמערב אירופה, יעברו עתה לאלומה רחבה, שתיקלט כאן בלי בעיות ובצלחת קטנה (120-140), כמו המשיב של Stream האיטלקית בהוט בירד 6.

zweiss

New member
הבעייה היא שרוב הערוצים של

stream מקודדים ב-seca2 כך שלא נראה לי שנזכה בהרבה דברים חדשים(נכון להיום...)

harrym

New member
צבי שלום. מה שלומך ?

מה חדש אצלך בתחום הלווינים. תהיה פחות עסוק ותעשה הפסקות בין הוצעת שיניים לאנשים.מחכה לתשובתך בהקדם.

רמי א

New member
|הארי זה באמת אתה?

מה שלומך-מזמן לא כתבת בפורום. בכל אופן ברוך השב ושיהיה לך בהצלחה .

רמי א

New member
סויס איך אתה קולט את התדר החדשישן

ב19.2E התדר11739V חבילת MTV? למישהו יש מושג למה בלוין ב19.2E עושים את השינויים האלה. בהתחלתי חשבתי שהתדר ירד בשביל ערוץ אינטראקאיבי אבל טעיתי. אז מי באמת יכול לומר לי מה באמת קורה בלוין הזה?למה מכפילים בו את אותם ערוצים? זה נקודת לוינים מאוד מוזרה.ה19.2E אני מקוה מאוד שזה לא בגלל שהאסטרא1K נפגם בקליטה. כולי תקוה שהלוין הוטבירד7 לא יפגם כמוהו כי אז גם ב13E יוכפלו ערוצים וחלקם ירדו. אז אשמח לקבל תשובה.

לא - ישנה חבילה של סטרים בהוטבירד 6

שניקלטת בארץ ושני ערוצים שלה אפילו FTA : ערוצים Verde , Fox News יתר הערוצים מוצפנים.

רמי א

New member
זה נכון אבל המידע שלך לא מדוייק

היית צריך להוסיף גם TPS וגם סטרים.

doron1976

New member
רמי אחי,אתה טועה

שלום המידע שלו אכן מדויק אבל לא מלא.... זה לא שהמידע לא מדויק. ברור אחי ??? להתראות

רמי א

New member
לא מדוייק

המידע שלו לא מדוייק בכלליותו בנושא -לא התכונתי באופן כללי

doron1976

New member
רמי אחי

שלום אתה מוכן לדבר עיברית בבקשה ??? אני לא כ"כ מבין את השפה שאתה משתמש בה.... להתראות

רמי א

New member
באופן כללי מבלי להכנס לנושא עצמו

המידע מדוייק כי חלק מהנתונים של הנושא מה יהיה בהוט בירד 6 יחליף את הוט בירד 3 נכונים כלומר החבילה והמיקום בלוין ושם הלוין ושפת החבילה . ושהערוצים האלה כנראה יקלטו בישראל יותר טוב.ואולי יהיו בלוין הזה ערוצים חדשים-אבל בנושא עצמו כלומר בבפועל המידע המדויק הוא שלא מדובר רק בחבילה האיטלקית מדובר גם בחבילה הצרפתית.שכנראה שתיקלט בארץ יותר טוב.

doron1976

New member
אני צריך ללמוד לשון ???

שלום רמי אחי אני עשיתי 3 יחידות בגרות בלשון וקיבלתי ציון של 93,זה רק לידיעתך... אני חושב שאתה הוא זה שצריך ללמוד לשון דחוף. להתראות

doron1976

New member
אוקי....אם אתה כ"כ מאמין

שלום אם אתה כ"כ מאמין בצדקתך תסביר לי בבקשה למה התכוונת כשכתבת- "המידע שלו לא מדוייק בכלליותו בנושא -לא התכונתי באופן כללי" לי אישית המשפט הזה בכלל לא ברור. להתראות

למעלה