hay

KitiKiti

New member
hay

im mishehu iahol laazor o leyaez li, az bevakasha, hina habaaia sheli: ani lio mazliha laavor sheney kohavim besuper star,hegati le 2 kohavim velio meshane ma ani od osa-shara bakarioki, o medagmenet, lio nosafim li kohavim...

black kitten14

New member
תרגום:

היי!אם מישהו יכול לעזור או לייעץ לי, אז בבקשה, הנה הבעיה שלי: אני לא מצליחה לעבור שני כוכבים בסופרסטאר, הגעתי ל-2 כוכבים ולא משנה מה אני עוד עושה- שרה בקריוקי או מנגנת, לא נוספים לי עוד כוכבים... ועכשיו לתשובה- תבדקי במדריך של נילס לסופרסטאר (נראה לי שהוא בסימיל), העזרה אמורה להיות שם...

יhay

ma koreטוב אני אכתוב בעיברית תנסי בקריוקי אחרי 6 פעמים את מקבלת חצי כוכב אני היגעתי עד 3 וחצי כוכבים אבל אז המישחק נמחק.eyze basa

מוליפופ

New member
אני חושבת שאני יכולה לעזור../images/Emo3.gif

תראי הלכת לפפראצי
אם כן הוא הביא לך כוכב ב מקרה תנסי לבנות אחד המקומות קריוקי מקווה שעזרתי

double O S

New member
ד"א, אתה יודע שסימיל

נמצא בקישורים שיש לי בבלוג
ואם כבר, אם בא לכם לקרוא את הבלוג....... כנסו לכאן

המפ.

כדי להתקדם משני כוכבים את צריכה לעשות את הדברים הבאים: 1. להתחבר אל מפורסמים (שיהיה לך לפחות חבר אחד מפורסם, רצוי עם רמת כוכבים גבוהה כי הם "נמדדים" לפי רמת הכוכבים שלהם). נסי ליצור קשר עם כמה שיותר מפורסמים בסטודיו טאון, להזמין אותם לדאון טאון (אחרי ארוחה אחת הם כבר חברים, אצלי לפחות) או סתם לדבר איתם. 2. לדגמן. לכי למתקן השחור-עם-הרקע-הצהוב (אין לי תמונה) ותלחצי על Swimwear או Winterwear. הוא נותן לך שלושה אפשרויות. אני ממליצה לך לבחור אפשרות אחת שאותה תעשי שלוש פעמים ברצף ותתקדמי לפיה. בהצלחה

למעלה