Hawk Nelson למישו מוכר השם ?

Hawk Nelson למישו מוכר השם ?

שמעו אני לא הכי מבינה במוזיקה אבל ניראה לי שהלהקה "Hawk Nelson " מנגנת מוזיקה פאנק רוק כזה , אז חשבתי שיהיה מתאים לרשום את ההודעה הזאת פה , אז תקשיבו :) " Hawk Nelson " היא להקה מאוד טובה , יש לה שיריםם ממכרים, אבל אני שמתי לב שלא הרבה מכירים אותה , כמעט ואפח'ד בישראל לא שמע בחיים שלו על הלהקה הזאת ונורא חבל לי כי היא להקה ממש טובה , אז הנה כמה קישורים לשירים של הלהקה ויש שיר שאני אישית מאוד אוהבת ואין אותה באתר יוטוב הזה קוראים לשיר : " head on collision " , (אם אני התבלבלתי והלהקה הזאת לא מנגנת רוק אשמח אם תביאו לי קישור לפורום המתאים [: ) http://youtube.com/watch?v=hkyLzPXEEDg

ArgyleSkin

New member
זה Christian rock

ונודף מזה ריח של מלודיות. אגב, עם הניק הזה את לא אמורה לשמוע אבי ביטר או משהו?

ronzed

New member
חבל, הוא דווקא אחד הגברים.

הוא ילמד אותך מה זה כאב וסבל אמיתיים, ואיך גם גברים נופלים ובוכים.

1קאזא

New member
רק אשכנזי ממורמר ודחוי....

לא יכול להעריך את מלך השכונה:)

1קאזא

New member
בתור אחד שפתח להם את החזרה הראשונה...

הייתי אתמול יותר שמח מכולם!

ronzed

New member
איזה דכאון בראש שלך

איזה דכאון? תראי איזה פזמון שמח: שר ורוקד, שר וצוחק מהצרות מתנתק שר לו שירים אוהב ת'חיים חייב שירים ונשים לי לא איכפת שום דבר שר ורוקד על הבר חופשי וחיי כמו פרפר כל החיים אני שר לי לא איכפת שום דבר שר ורוקד על הבר חופשי וחיי כמו פרפר כל החיים אני שר כל החיים מאושר זה בן אדם שיכול ללמד כל אחד מנה או שתיים (עם תוספות ובר סלטים חופשי) על החיים.

hoobastink

New member
זה פופאנק לדעתי

והשיר שרשמת שם זה לא של ניו פאונד גלורי בכלל?

ronzed

New member
גם זה

Я люблю голубые ладони И железный занавес на красном фоне, Сырые губы под вороньём И тела, изъеденные червём. Я люблю глухое эхо И гнилую жижу в моей голове, Родную плесень икоты, бля бу, Я — некрофил, я люблю себя. Рождённому мёртвым Пришейте пуговицы вместо глаз. Некрофилия, некрофилия, Моя изнурённая некрофилия. Я люблю умирать напоказ Погружаясь по горло в любую грязь. Я люблю путёвый оргазм И распухший от кала свой унитаз. А рано утром Я встану в очередь в Мавзолей. Некрофилия, некрофилия, Моя изнуренная некрофилия

IDNTFS

New member
שיר פצצה!

וואלק, על הזין שלי שבכל שכונה, בכל עיר, יש חבורה של פריקים רוסים עם "חולצות רוק" (המבחר נע מ-Ozzy Osbourne ל-D.D.T.) שיושבים במעגל ומנגנים את השירים של Grajdanka על גיטרה קלאסית, כי ללהקה הזאת יש לא מעט שירים בני זונות, וזה אחד מהם. בכלל, אני חושב ש-Nekrophilia זו הקלטת האהובה עליי שלהם, כי רוב השירים שם הם פאנק-רוק פשוט ומהיר (יחסית), לעומת כל הבלאדות המלאנכוליות המסריחות שממלאות את הקלטות האחרות. תכלס, מי שאומר ש-"Paganaya Molodej" זה לא המנון פאנק-רוק בנזונה, אני חותם בנוכחות נוטריון שהוא קוקסינל אחושרמוטה, אפילו בלי להתסכל עליו. כל פעם שאני שומע את השיר הזה אני נזכר בחבורות הזקנים הרכלנים שישבו מחוץ לכל בניין בברה"מ - הזקנות עם הסמרטוטים על הראש והזקנים עם כל המדליות ממלח"ע ה-2, מתלוננים על הנוער שבאותה הדקה חרט את המילים "Huy" או "Volodya Pidar" על הדלת החומה של המעלית בתוך הבניין.

ronzed

New member
תפוז שונאים רוסים.

ТОВАРИЩ, ВАШИ СЛОВА ЗОЛОТЫЕ זה מה שהיה כתוב. אבל האתר דפק את זה

למעלה