Hats
To (Roy) Harper

Gezunthait

New member
משהו שלא קשור לזפלין למען האמת

http://www.bonimolam.co.il/view_project.aspx?grpID=1155&page=1 יש תחרות באורנג' בשביל ליסוע לתאילנד, חברה שלי משתתפת והיא פרסמה הרבה תמונות שלי, של חברים שלי ושל אנשים אחרים שעושים משהו שקשור לים, והיא צריכה לאסוף הרבה כאלה בשביל לזכות. בכל מקרה, אני אשמח אם יש לכם תמונה בים ללחוץ על הכפתור שם למטה בשביל לעזור להם. אני לצורך העניין, אם אתם צריכים לדעת, לא משתתף בתחרות, ככה שאני עושה את זה רק מרצון טוב. ואם תהיתם מי אני: http://www.bonimolam.co.il/data/BigImages/1155_26_11_17.jpg

פסטיבל וודסטוק - בארבי כ"ס 7.12.05

ביום ד' 7.12.05 החל משעה 22:00 במועדון הבארבי כפר-סבא ישחזרו שמונה מלהקות הרוק הטובות בארץ את מיטב המוסיקה של פסטיבל "וודסטוק" המיתולוגי ואת רוח התקופה של סוף שנות השישים. האירוע יימשך מספר שעות ובמהלכו גם יוקרנו על מסך גדול קטעים מהפסטיבל המקורי. מופע חד-פעמי ומיוחד שאסור להחמיץ! רשימת המששתפים והמבצעים: 1. להקת "שליחי הבלוז" - "הדלתות" ו"לד זפלין". 2. שלמה מזרחי ולהקתו - ג'ימי הנדריקס. 3. להקת "הסיקסטיז" - "החיפושיות" ולהיטי שנות השישים. 4. הדרה לוין-ארדי ולהקתה - ג'אניס ג'ופלין. 5. להקת "גרוב בנד" - ג'ו קוקר. 6. דני שושן ו"המג'יק בלוז בנד" - רוק ובלוז קלאסי מהתקופה. 7. להקת "D9" - סטאטוס קוו. 8. סיגל ולהקת "המלאקולות" - מופע פאנקי סול. מחיר הכרטיס לכל האירוע: 85 ש"ח בלבד. להזמנת מקומות מראש בטל': 03-5188123. לפרטים נוספים בטל': 050-4774247/2. ראה עלון מצורף.

ofirush 14

New member
טוב, נושא חשוב..(לדעתי).

היום יום האיידס הבינלאומי, והייתה לי פעולה שעלו בה כמה שאלות, והייתי רוצה לדעת מהי התשובה שלכם. 1- בארה"ב הוחלט על כך שמחלקים למסוממים מזרקים נקיים וחדשים כל כמה זמן, בכדי שלא ידבקו באיידס אחד מהשני. האם לדעתך צריך להמשיך את זה או למנוע את זה? 2- דרום אפריקה היא המדינה בעלת הכי הרבה חולי איידס (40 מיליון, אם אני לא טועה..קנו אותי אם כן). האם הממשלה צריכה להשקיע סכום של 200 מליארד דולרים בפיתוח תרופות למחלה, או להשקיע את הכסף דווקא בהעלאת המודעות למחלה? 3- האיידס התגלה בשנת 1981, כאשר בעולם היו משהו כמו 300-400 חולים. האם לדעתכם היה צריך לשים אותם בבידוד/כלא מיוחד לחולי איידס/ משהו דומה? זהו עד כה...התשובות שלי אחר כך.

frogdog

New member
דחוף לחברי D9 !!!

שלום, קוראים לי רון ויש לי להקה שהשם שלה הוא D9, יש לי את הזכויות על השם הזה כבר 5 שנים, ואנחנו בתהליכים של הקלטת אלבום. אני מבקש שבאופן דחוף תשנו את השם לפני ההופעה ב7.12 אני באמת שלא רוצה לנקוט באמצעים משפטיים, אבל אם לא תעשו זאת אני לא אהסס לעשות זאת. [email protected]

AeroTom

New member
נפתחה קומונה ל-Black Crowes!

ממש כאן. שווה לבוא לבקר ולהכיר גם את הלהקה המדהימה הזאת. ומה גם שהקומונה מנוהלת על-ידי חבר מאוד טוב שלי שהוא גם דוגל בידע נרחב ואהבה ענקית להמון מוזיקה טובה.

AeroTom

New member
פעם הבאה תשתדל רק לשים

אייקון של
בהודעות שלא קשורות לנושא הפורום. והנה רעיון להודעה שלך שקשור גם בפורום - תצלם את Houses Of The Holy מאחורה ותתמקד ב-The Ocean!

Gezunthait

New member
חח, נחמד, אבל לא הבנת

צריך תמונות של אנשים לבושים בבגדים של ים נגיד, או בים, או שוחים, או משהו.

jimorrison

New member
אה ואני מוכן לעזור

יש לי 2 תמונות של חבר שלי שקברנו בחול.. יש עוד הרבה תמונות מאותו יום רק זאת התמונה היחידה שמבינים שאנחנו בים (יש הרבה חול חח)

למעלה