Hate Nug

drz400e

New member
Hate Nug

טוב , לא ככה....

גלשתי היום על הNug , ועל הHate של ברטון , ואת שניהם הייתי מוסיף לנשקיה.

לא יאומן הNug הזה . 142 שמרגיש כמו 152 . צריך אומנם לבטוח בו , וזה קשה כשאתה מרגיש שאתה על סקייטבורד ולא על סנובורד , אבל ברגע שמבינים אותו , הוא גולש בדיוק כמו בור רגיל , רק שהוא , נו , קצר....במקום רכות בקצוות , פשוט אין קצוות. נשמע משוגע , אבל זה עובד. זה באמת עובד. אין לי ספק שהוא בורד אול ארונד מעולה , במיוחד כאן במזרח , באתרים קטנים וגרומרים.

והHate? איך לעזאזל הם הצליחו לבנות בורד כל כך גמיש בזנב ובאף , אבל בלי שום פיתול? אין הגיון. butterים של החיים עשיתי עליו , ועדיין הוא אוחז במהירות בסיבובים כמו רכבת על פסים.שלא לדבר על מעקות וקופסאות , והעובדה שהוא נוחת ממקפצות כאילו יש לו בולמים של אופנוע מוטוקרוס.הרכות הזו של הבורד מתקנת על טעות (טוב ,לא כל טעות. אבל טעויות בזוית של הנחיתה) , ופשוט בולמת אותה.

ואללה , איזה שני אחלה בורדים.

CapitalB

New member
love the nug !!

יש לי נאג קאמבר 150 בארץ (הארבסט) - אחד הקרשים הכי כיפיים שגלשתי עליהם, ברגע שאתה מבין את הקטע שלו, שהוא קצר, אבל עושה סיבובים של 1.60 - הוא יכול לעשות הכל ! (חוץ מפאודר חח)
הוא קצת חסר לי כאן באיסט קוסט...
לקרש פריסטייל לקחתי את הname dropper של ברטון, שהוא מחזיק אדג' כמו שצריך, אבל לא באטרי כמו הhate או הsuper hero, רציתי משהו שהוא יחזיק את המשקל שלי יותר בקיקרים, אבל על ריילים ובוקסים הוא מחזיק אדג' כמו מטורף.
הhate גם ממותג עם מחיר אטרקטיבי... הייתי מנסה אותו בכיף !
כיף לקרוא ביקורות כאלו !
הקרש העיקרי שלי כאן הוא הקאסטום רסטריקטד עם קאמבר... לא מחליף אותו ליום יום תמורת שום קרש !

CapitalB

New member
התכוונתי שעל ריילים ובוקסים הוא ננעל חחח

אם היה מחזיק אדג' על ריילים אני לא הייתי מקליד את השטויות שאני מקליד...

למעלה