hashy לקרוא רק מחר, לאחרים תוסיפו..
hashy, למענך אני מקווה שאת קוראת את זה ב 1.4 ...OR ELSE!! אז ככה: לאחותי המקסימה שלום, היום את משנה קידומת, ארוע של בערך.... 8 פעמים בחיים (ועולה) בממוצע. נכון אני גם שניתי את שלי לא מזמן אבל זה בכלל לא רלוונטי אז תפסיקי להסיח את דעתנו מהנושא המרכזי! את מזדקנת
אהאם.... לשם שינוי גם זכרתי בעצמי וללא תזכורות שזה היומולדת שלך, אז זה בכלל יום ראוי לציון... בכל מקרה, אני תקועה בבסיס בתורנות החל מהיום (יום חמישי) ועד יום ראשון, ככה שאני לא אוכל לקרוא כל מה שרשמו לך, אבל אני בטוחה שיהיה הרבה מה לקרוא. ושוב את מסיחה את דעתי מהנושא המרכזי אז תפסיקי כבר! את מזדקנת
רציתי לאחל לך המון מזל טוב (את מזדקנת!), ולהגיד לך (את מזדקנת!) שאני מאוד אוהבת אותך (את מזדקנת!) ורוצה שיהיה לך רק טוב בחיים (את מזדקנת אז מגיע לך שיהיה לך רק טוב בחיים) ושאני תמיד פה לאהוב אותך, ולעזור לך (חוץ מכשאני משחקת במחשב/מדברת עם דין/אוכלת/צופה בטלוויזיה/ישנה/נושמת) סתם! אוהבת אותך המון, ואני בטוחה שיהיה לך הרבה מזל טוב! happy b'day!
עינבל אחותך הצולעת.
hashy, למענך אני מקווה שאת קוראת את זה ב 1.4 ...OR ELSE!! אז ככה: לאחותי המקסימה שלום, היום את משנה קידומת, ארוע של בערך.... 8 פעמים בחיים (ועולה) בממוצע. נכון אני גם שניתי את שלי לא מזמן אבל זה בכלל לא רלוונטי אז תפסיקי להסיח את דעתנו מהנושא המרכזי! את מזדקנת