זו השערה שלא אומתה מדעית משום שכל הבחורות אנורקסיות או בולמיות
S skretch New member 22/3/05 #38 דוגרי כל האופנה המעפנה הזאת של הגזרה הנמוכה מכריחה את רוב הבנות לחיות בדיאטה
פ פאנתי חסיד New member 23/3/05 #40 סעמק הגזרה הנמוכה לא רק שכבר אי אפשר לראות אם לבחורה יש תחת בכלל, אלא גם הדורות הבאים של הילדים יולדו עם ראש בצורת שעון חול
סעמק הגזרה הנמוכה לא רק שכבר אי אפשר לראות אם לבחורה יש תחת בכלל, אלא גם הדורות הבאים של הילדים יולדו עם ראש בצורת שעון חול
A A dirr New member 23/3/05 #44 זה מגעיל, דוחה וזה זנותי...!!! אבל אני אוהב את זה לא אכפת לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח!!!
פ פאנתי חסיד New member 23/3/05 #49 איך אפשר לאהוב את זה? היום ראיתי כל כך הרבה כאלה עד שרציתי להקיא, זו האופנה הכי גרועה מאז המכנסיים של אמ סי האמר. לאן נעלם התחת לאן?!?!? אני מתכוון לשבת ולכתוב עצומה בקרוב ואני רציני לגמרי
איך אפשר לאהוב את זה? היום ראיתי כל כך הרבה כאלה עד שרציתי להקיא, זו האופנה הכי גרועה מאז המכנסיים של אמ סי האמר. לאן נעלם התחת לאן?!?!? אני מתכוון לשבת ולכתוב עצומה בקרוב ואני רציני לגמרי
M Miss Thang New member 23/3/05 #46 הוא גר בביאליק... אז למה שלא יקנה לחמניות במאפיית אריאל? על הבוקר הן משהו בסט