harty לא לעולם

gingy48

New member
harty לא לעולם

חוסן?. זה אומר שנגזר עלינו לסבול כל זמן שאנחנו גרים בעיר הזאת. טעות יש מה לעשות אבל הבעיה אין מי שירכז ויגבש. למה צריך להיות הפרייר של אלו היושבים בכסאות ויקבלו משכורות מהמיסים שאנחנו משלמים. האם אין דרך אחרת?, אני בטוח שישנה דרך. למשל המוקדנית במוקד אשר תשובה אחת היתה לה הקבלן ושאלתי היתה למי אני משלם מיסים?. תשובה תפנה ללשכת ראש העיר אין לי מנהל מעלי, ואני לא יכולה להפנות למשהו בכיר ממני, אלו הוראות מלמעלה. יש מה לעשות לתבוע את המוקדנית, להטריד אותה בתביעות, ללחוץ כדי להבין היכן הבעיה. ובלשכה לא שמעו על פורום לוד בתפוז,היא לא יודעת במה מדובר, מי אנחנו תושבי העיר דבילים מפגרים?. לא יעזרו לנו מכתבים ודרישות,ובקשות לא משרד הפנים ולא אף אחד אחר,"רק אנחנו נעזור לעצמנו".

gingy48 תאמין לי שהם שמעו ושומעים

על פורום לוד רמלה בתפוז כל יום הם יודעים טוב מאוד מה הולך כאן בפורום אני אישית מכיר כמה אנשים שם שכל בוקר ניכנסים לפורום לבדוק מה חדש כאן . ויש כאלו שטורחים להדפיס חלק מהדברים שנכתבים כאן אז שלא יבלבלו לך את המוח הם מכירים את הפורום מצוין

ס ד

New member
ג'ינגי', אתה היחיד בפורום שקרוב

לדעותיי. רק התושבים יכולים לשנות המצב, קרי להעיף את רגב וחבורתו במועצה. וזאת ע"י אקטיביזם. אף אחד כאן לא התנסה כמוני בחליפת מכתבים ובניהול מאבקים 'נקי'. זה חרטה. זה לא עובד בלוד בפרט ובמדינה בכלל. רק כח מדבר. (אנני מתכוון למעבר על החוק) אלא על השטח האפור. זוכר את מרד המסים?

למעלה