Harry oh, Harry....

../images/Emo58.gif גמרתי שוב את הספר ובכיתי

בפעם הראשונה שקראתי - באנגלית, לא בכיתי למרות שזה היה הלם מושלם. כל התיאור היה טכני... בעיקר כעסתי על סנייפ על הבגידה שלו... בפעם השניה שקראתי בעברית (אתמול גמרתי
) בכיתי בהחלט. במיוחד כשכתוב שהוא ניסה לספוג את הפנים החכמות של דמבלדור (הקוסם הכי חכם שאי פעם הכיר... או משהו כזה) וכן כמובן בקינת עוף החול, כשהוא נזכר בקוקו שפיץ בלבוש, קישקושים... יא זה עצוב
אבל הכי הרבה אני בוכה כשאני נזכרת בתיאור של סריוס נופל מעבר לפרגוד

I Me Mine

New member
אני בכיתי כש... ../images/Emo58.gif

הדבר היחידי שגיליתי לפני שקראתי את הספר זה שהוא מת. כשהוא שתה את השיקוי וכמעט מת בכיתי נורא ואז הוא התעורר וחשבתי שמי שגילה לי שהוא מת טעה או משהו ונרגעתי, ואז הוא מת באמת. ובכיתי נורא. ובהלוויה דמעות נתקעו לי בגרון וכל רגע עמדתי לפרוץ בבכי קורע לב.

Mrs Amber Bloom

New member
אני בכיתי../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

במערה, שדמבי צורח "תהרוג אותי"
שסנייפ רוצח את דמבי
שהארי רואה מרחוק את הגופה של דמבי
שהארי רואה מקרוב את הגופה של דמבי (
)
בקינת עוף החול, כמובן
בהלוויה
בקטע הסופי שהארי אומר שהוא שמח רק מעצם המחשבה לבלות עם רון ועם הרמיוני ונראה לי עוד קטע או שניים ששכחתי
. וואו. אני בכיינית!

y2in1

New member
Stop caling him DUMBI!

Have some respect for a deciest person... (Sorry for the spelling errors)

Mrs Amber Bloom

New member
דמבי דמבי דמבי../images/Emo11.gif.../images/Emo41.gif

סתם. אבל יש חופש ביטוי! ודמבי זה חמוד. לדמבי עצמו לא היה אכפת אם היו קוראים לו "דמבי".

../images/Emo58.gif

היה ממש עצוב כשהוא מת.. למרות שידעתי שהוא ימות כי קראתי בטעות ספוילר לפני כן..=\ אבל חיכיתי לזה..ואז כשזה קרה פשוט הייתי בשוק! ובכיתי אפילו קצת, היה לי גם ממש עצוב כשהארי לא ילמד יותר בהוגוורטס..לא יודעת למה... וזה ריגש אותי שרון והרמיוני יצטרפו אליו וכשרון אמר משהו כמו "חבר אנחנו איתך,רק קודם נעבור בבית לחתונה של צארלי ופלר"

Kukupita

New member
לא בכיתי../images/Emo58.gif

ברעש ובדמעות, אבל עמד לי גוש בגרון במשך כל הקריאה ו-24 שעות אחריה... אוף

דנקי

New member
אם הייתי יכולה.......

הייתי עכשיו קורעת על עצמי שק ושמה על עצמי חול מרוב אבל......!!! וווווווואאאאאאהההההההההה!!!!!!!!!!

y2in1

New member
הצעה חשובה למנהלות:

עם ההודעה הראשית היא ספויילר, בואו נניח שכל ההודעות שקשורות אליה הם גם ספויילר, כך שלא נצתרך לכתוב ספויילר בכל שורה. לא שקשה לי לכתוב ספויילר, פשוט זה מובן מאילוי שהשרשור הזה הוא ספויילר... לא? כן?

rds15

New member
לא, כי לפעמים דיונים יכולים להגרר

לנושאים שהם לא ספוילרים.

מה אכפת לך לסמן../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

נשארו רק עוד כמה ימים ספורים לסיים ת'סימון...

לא בכיתי. ../images/Emo58.gif

קצת התרגשות, עצבים וחוסר הבנה של העניין הזה, אבל אין צורך להגזים. :)

Remedes

New member
../images/Emo58.gifספר מאד עצוב...

הייתי עצוב כש: מולי חבקה את פרסי- באמת חשבתי שיהיה פה השלמה הארי נפרד מג'יני - למה הבן אדם לא יכול שתהיה לו אהבה?!?! כשמאלפוי תפס את הארי ברכבת והשאיר אותו שם מדמם - יותר נרגז מאשר עצוב בכיתי כש: דמבלדור אמר להארי "אני לא דואג.. אני איתך" בהלוויה... ירדו לי קצת דמעות שהכתימו את הדפים כשהארי נזכר " שנותר עוד יום אחד אחרון, יום של זהב ושל רוגע, לבלות עם רון ועם הרמיוני" כשהארי אומר שהוא איש של דמבלדור בכל רמ"ח איבריו

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifגם אני בכיתי../images/Emo58.gif

לא יודעת למה, אבל הקטע עם הסקטומסמפרה עם הארי ודראקו גרם לי להזיל כמה דמעות, לא מעצב! מזעזוע:S בכיתי בקטע שהארי נתן לדמבלדור את השיקוי ודמבלדור כל הזמן התחנן ואמר לו להפסיק והארי נשאר נאמן למילה שלו והמשיך, זה היה קטע קשה...
הקטע שהארי אומר שהוא Dombledore's man through and through, זה היה מרגש כל כך
כשדמבלדור מת, כמובן... אבל לא ישר, קצת אחרי... הייתי צריכה לעכל... כל הקטע שהוא מספר להם ואז הוא שומע את פוקס גרם לי לבכות הרבה... ובהלוויה... ונראה לי בכלל כל 2 הפרקים האחרונים רק בכיתי
וכן, אז מה אם אני בכיינית
זה היה עצוב!

למעלה