Harman Kardon Soundsticks II 2.1 sp

Harman Kardon Soundsticks II 2.1 sp

מישהו פה משתמש ברמקולים האלה? אפשר לקבל ביקורת אישית קצרה? הם נורא יפים, אנימודה.... ובהכירי את התוצרת בטח גם לא רעים. האם הם מיועדים רק למק או שאפשר לחבר אליהם ישירות את הפוד (דהיינו בלי מחשב)??? אודה על כל מידע

OrlyNL

New member
היי, זה הרמקולים שלי

רמקולים מעולים, אבל לא נראה לי שאפשר לחבר ישירות את האייפוד. יכול להיות שאני טועה, אני מציעה לך לעשות חיפוש בגוגל על הרמקולים האלו, בטוח תמצאי את התשובה. בכל מקרה - רמקולים מומלצים מאוד, אם כי קצת יקרים.

LinkTree

New member
אפשר

לפי מה שכתוב בספציפיקציות שלהם הם רמקולים עם כניסה אנלוגית (3.5MM) כלומר פשוט אפשר להכניס אותם לשקע האוזניות או יותר איכותי לחבר מהיציאה שבDOCK לכניסה שלהם.

New member
soundsticks רמקולים נחמדים.

יצא לי לנסות אותם לא מזמן באיזה חנות, ובאמת נשמעים איכותיים, אבל עדיין נראים לי סתם יקרים מדי (כנראה בגלל המראה, השם שמאחורי והתאימות למק). אם אני זוכר נכון הם עלו שם משהו כמו 170 דולר, ולפני כמה ימים נתקלתי בקטלוג של רשת "באג" והמחיר שם הוא 1100 ש"ח, ככה שאם תוסיפו את המיסים גם בניו יורק זה לא ייצא הבדל כזה גדול. בכל מקרה יקר. אגב, בארה"ב היו לי סט רמקולים 2.1 של Altec Lansing ,שאישית ממש נהניתי מהם ואם משווים, אז לא חשתי בהבדל כלשהוא בינם לבין הסאונדסטיקס ששמעתי בחנות. רק שה-Altec עולים 20 דולר. אבל הם לא ממש לאייפוד, אלא למחשב.. ועדיין. שאלה ל-LinkTree- אני זוכר שכתבת על הסטיקס שהם לא מתאימים ל-PC. אכפת לך להסביר? ודבר נוסף. ראיתי שיש לך את ה-FX6021 מתוצרת Altec Lansing ורציתי לדעת קודם כל, איך הם? והאם קנית אותם בארץ? צ'ירס.

למעלה