HARLAN COBEN

דלדי

New member
HARLAN COBEN

יצא לי לראות כאן בפורום כמה וכמה פעמים שאלות על איך לשפר אנגלית וספרים מומלצים.. אני בעצמי שאלתי אתכם שאלה כזו אך דיי מזמן.. רוב האנשים אומרים שזה תלוי ברמה וקשה להמליץ כי לכל אחד יש את סוג הסיפורת אותו הוא או היא אוהבים. בכל אופן אני רוצה להמליץ לכם על הספרים של HARLAN COBEN כשקראתי את הספר הראשון שלו (הראשון שלו שלי וטאבר.. המבין יבין) לא ידעתי שהוא מוכר. סתם קראתי ת`מאחורה אבל זה משהו שאני אישית התמכרתי לו ושווה להתמכר.. סוג הסיפורת: מתח רמה: לא יודעת להגדיר בדיוק תקראו תמאחורה כמוני ותראו אם אתם מבינים. מה שכן מצאתי המון מילים מהפסיכומטרי ככה שכייף לגלות אותם פתאום ו.. הספרים שלו מתורגמים לעברית אבל.. אני ממליצה בחום על האנגלית.. (ובכלל, תמיד המקורי יותר טוב). אז.. תהנו ואם אתם רוצים המלצה על ספר מסוים תשאלו.. יומדהיייים!

bat7dp

New member
רעיון יפה!

גמני מאוד אהבתי ספר שלו "אל תגלה" קראתי כמובן בערבית, ההתלבטות שלי האם לקרוא ספר שכבר קראתי בעברית או לא. מדריכים לפעמים ממליציפ על כן ספרים שכבר קראנו כדי להקל בקריאה ולעזור בעניין התרגול של הבנה מתוך הקשר (אנחנו כבר מכירים את הסיפור-אז זה אומר לעזור) אני זוכרת שקראתי לראשונה את הספר הארי פוטר השישי באנגלית, ורק כשקראתי בעברית גיליתי איזה פרט קטנטן (באמת לא מהותי) שאני לא הבנתי כהלכה.. באמת לא משהו דרסטי.. אז מה לקרוא, ספר חדש או לא?

דלדי

New member
תלוי מה הרמה שלך.

תנסי בחנות ספרים. אגב, אני רואה שאת ירושלמית? אז תנסי בחנות דני ספרים ויש עוד כמה חנויות שמוכרים ספרים משומשים עם אופציות להחזרה.. הכי גרוע תקראי שוב את אל תגלה בשביל האנגלית.. ויש עוד מומלצים..

bat7dp

New member
אין צורך בקניה

אני מנויה לספריה.. אני לא כ"כ בנ"א שקונה.. כי הספריות בבית שלי גם ככה עמוסות ואני לא קוראת ספרים יותר מפעם אחת, אז למה לבזבז... אבל תודה!

shir203

New member
..

אני גם קראתי 2 ספרים שלו לאחרונה...כמובן באנגלית והם היו לא רעים אני תמיד קוראת באנגלית ככה שאני רגילה לרמה גבוהה ואגב אני חושבת שהארי פוטר למי שאוהב זה באמת אחלה...אבל בגרסה הבריטית ואם כבר התלבטות מאיפה להביא את הספר, אז חוץ מספרייה ולקנות (שהאמת אני לרוב קונה) אז יש את האפשרות של להדפיס מהאינטרנט, אני קוראת כרגע a clockwork orange (התפוז המכני) שאגב ממש נחמד לאוהבי הסרט , נחמד למצוא את השינויים בין הסרט לספר (ויש כאלה בדגש על הסוף ששונה לגמרי) בקיצור... אני קוראת ספרים באנגלית כבר כמה שנים.. אז אם אתם רוצים המלצות אשמח גם לעזור

למעלה