HardStyle

LinkinDark

New member
HardStyle

כשחיפשתי כמה שירים של deepack יצא לי למצוא את סידרת ההארד סטייל הזאתי....ומה אני יגיד לכם....התאהבתי!! זה פשוט כזה מקפיץ שבא להשתגע!! אבל אני רוצה להבין משהו....זה טראקים של דיפאק מההופעה בקלימקס? או שזה טראקים שהם הכינו בניפרד? ולאלה ששמעו את זה מה לדעתכם הכי טוב? ומה דעתכם על דיפאק בכלליות?

Mike A

New member
דעתי על דיפאק

דעתי שאתה צריך לקרוא את השורה למעלה

MaorCS

New member
בגלל שגם אני שומע הארדסטייל, וגם

בגלל שאני מבין אותך שאין לך פורום אחר לרשום את זה (לפחות אחד שיגיבו לך בו), אז אני יגיב :) deepack 2 היוצרים (כמעט) הכי מקפיצים בכל הסצנה הזאת של ההארדסטייל יש לי המון המון סטים שלהם אין לי מושג מה הורדת אז אין לי מושג איזה טראקים אלה בכל מקרה אם זה בקליימקס זה בדרך כלל שלהם, מידי פעם אומנים שמים שם קטעים של אומנים אחרים, אפילו אם הם מנגנים באותו ערב, קטע מוזר, בכל מקרה מומלץ: mc ruffian VS deepack - Who Got The Beats Deepack - Zero Crossing Deepack - The Prophecy (orginal mix) Deepack - The Prophecy (luna remix) VA - Qlimax 67 Mix By Deepack דרך אגב, עוד אומנים שיוצרים הארדסטייל: dj luna lady dana daniele mondello (מומלץ!!) Max B Grant תהנה

MaorCS

New member
אני יודע, וגם שמתי לב על מה מדברים

שם.. בוא נגיד שהם מאוד מאוד רחוקים מלדבר על הארדסטייל, חפיף מייק, אל תיקח קשה, לא כל יום מדברים פה על הארדסטייל..

Spiritus

New member
מה זה הארד סטייל?

מישהו יכול לתת לי שם של טראק טוב מהסגנון הזה להתרשמות ראשונית?

GallaxY

New member
אתם לא יודעים מה זה הארד סטייל?

Asys- No more fucking rocknroll Dhhd - Funky shit Deepack Remix ממה שאני מבינה זה אמור להיות הארד סטייל.....

מה זה בדיוק הארדסטייל?

הסגנון של טוני דה ויט וליסה לאשס וכאלה או שזה סגנון חדש<?

GallaxY

New member
יש שם איזה כמה אנשים

שיודעים מה זה ויכולים להמליץ.. זה שהם בוחרים לא לדבר על זה זה כבר ענין אחר... :)

xofer

New member
הארד סטייל זה כמו techno hardcore?

דניאל מונדיו הוא היחיד שאני מכיר מכל מה שכתבת, והוא מפציץ חזק!

MaorCS

New member
כמו שבפסיכולי יש המון סגנונות

ככה גם בהארד.. אבל בדרך מדגישים את הקיק ואת הבאס יותר משאר הסגנונות אין לי הרבה טראקים בודדים אבל סט טוב לכאלה שרוצים להתחיל לשמוע: daniele mondello - defqon1 קטעים טובים ב: 9:15 11:00 18:35 33:50 41:35 45:50 דרך אגב זה הסט הכי טוב ששמעתי עד עכשיו ולמי שבכל זאת רוצה איזה קטע נחמד: Deepack - The Prophecy (orginal mix) תהנו

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

איזה סטייל מכוער אשכרה תפור על ערסים עם סוברו

MaorCS

New member
בפעם האחרונה שהסתכלתי על עצמי במראה

לא הייתי איזה ערס עם סוברו, (למרות שהיה יכול להיות נחמד שתהיה לי איזה סוברו משלי) חוץ מזה שלא מנגנים את הסגנון הזה בארץ ככה שאי אפשר לדעת מה שכן סמים רצים במסיבות האלה כמו מים (כל הסצנה הזאת באמסטרדם) מי שרוצה להציץ קצת לאיזה מסיבה (שדרך אגב הפקות כמו שיש שם בחיים לא יהיו פה) יכול להוריד את: Q-Dance_Presents_Qlimax_11_23_2003_Xvid-UP-FxP.avi סרט שעה על מסיבה של הפקת ענק מראים בערך 10 דקות מכל די ג'יי

למעלה