HAPPY VALENTINES!!!!!

CANADA1979

New member
HAPPY VALENTINES!!!!!../images/Emo23.gif

Although I don't have a boyfriend.....hehehee (no body's perfect...)​

T the architect

New member
גם לך

ודעתי על הולנטיין, איזה חג טיפשי ומיותר - אנחנו נוהגים לכנות אותו בבית החג של חברות כרטיסי הברכה ומוכרי הפרחים. שטות גמורה כל הולנטין הזה, מי שיש לו אהבה לא צריך יום לחגוג אותה ומי שאין לו אהבה בטח שלא רוצה את היום הזה כדי לחגוג אותה... בקיצור, לכל מי שחוגג, בהנאה! ולכם חברי הציניקנים - אני צודק או שאני צודק

eig

New member
הוא רק היה מפריע לך

אם היה לך חבר הוא רק היה מפריע לך להיות בלד שלך, הריי הלבד הוא כ"כ נכון, יש בו משהו כ"כ fine. הריי אם יש מישהו שהוא לבד בלבדות שלו זו אני. אני...אני הולכת לסרטים, לבד. אני יושבת במסעדות, לבד... הרי אם מישהו לבד לבד לבד כל הזמן זו אני. כן .. כן.. ומתי מישהו יקשיב לצרות שלי? כל הזמן אני בשביל, ומתי מישהו יהיה בשבילי אה? מיקי מיקי מיקי, אתה רואה פה את מיקי? מיקי...מיקי...אין מיקי. הפסקונת,? הפסקנות בתחת שלי. אז אולי אפשר להפסיק עם זה ולקבל את הפאקינג קבלת שבת המזויינת שלי. :) :) :)

CANADA1979

New member
OMG../images/Emo6.gif

you made me laugh so much at work now.... this is so funny, now I appreciate it so much. By the way, we didn't finish watching the rest of them. you have to give me the web site ok? :) Oh and cross your fingers taht the Spanakopita would come out fine.... ;)

למעלה