Happy Valentine's Day Forum Mike Brant

M i k e s F a n

New member
Happy Valentine's Day Forum Mike Brant../images/Emo65.gif

רציתי לאחל לכולכם יום אהבה שמח.. תהנו היום חברות וחברים..זהו הרגע להנציח את האהבה האמיתית שבכם, ולהראות כמה אתם מאושרים שמצאתם את הבן\בת זוג שלכם.
ואיך לא.. גם מייק מאחל יום אהבה שמח: "בכל מקום, לאן שתביט צצים ועולים שירים זו האהבה רכבת אחת, מאתיים רכבות כל רכבות העולם מאירות את האופק זו האהבה, האהבה זו את!"
Partout, n'importe où se rallument et puis se lèvent des chansons, l'Amour c'est çà Un train, deux cents trains, tous les trains du monde allument l'horizon, l'Amour c'est çà, l'Amour c'est toi​

Kelin

New member
יום אהבה שמח גם לך ולכוווולם../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

Kelin

New member
דרך אגב סיגל יש לך

את הקטע מהסרט בהופעה שמייק שר את השיר הזה ?...

mo2410

New member
יום אהבה!

סיגל וכולם יום אהבה שמחעם המון שירים הכי יפים של מייק. היום גם יום גשום וזה משראה אויריה רומנטית אז תבלו חברה. משה .

Kelin

New member
כשגשום באמת זה יותר רומנטי../images/Emo99.gif !

אפשר להתכרבל מתחת לפוך ביחד... עם אוכל חם...מייק מתנגן ברקע...רק חבל שאני בעבודה עכשיו !

ולנטיין שמח

למרות שזה לא חג יהודי אני ובת זוגתי יוצאים היום להופעה של משינה יחד ואהוד בנאי בהיכל התרבות.

M i k e s F a n

New member
שלום רוני../images/Emo215.gif

אם אתה רוצה להגיב להודעה כלשהי אתה יכול פשוט להוסיף תגובה ו"לשרשר" אותה למקום הנכון
אני מוסיפה לך תמונה כיצד לשרשר הודעות
יופי שהצתרפת אלינו תהנה היום בערב בהופעה
שיהיה לך יום טוב,, סיגל.

annie11

New member
hello mikes fan, annie here

hello, lovely card, . for me valentines day is a time for me to remember my dead husband, i tooks some flowers on to his tomb, in our little country churchyard. he is burried next to my mum and dad and it is very peacefull there,. he died in 1997, road crash. he was a good husband to me, and i miss him very much, but he would have wanted me to carry on my life, so that is what i am doing. a happy valentines day to all my friends, love annie.xx

annie11

New member
hello mikes fan, annie here

hello thank you very much dear friend, and i send the same back to you, love, annie.xx

M i k e s F a n

New member
מיכאלה יפתי!!! יום אהבה שמח../images/Emo48.gif

אהבה זה לא רק כלפי בן זוג, אלא גם כלפי המשפחה וחברים
אני מאחלת לך שתדעי רק טוב, אושר ובריאותת בחייך, תמשיכי לחייך ולהיות חזקה ונהדרת כמו שאת!! תשמרי על הנכדים ושהם ישמרו עליך!

annie11

New member
annie here

hello, i love this photo of mike and christine lelouch, the ex. wife of french film maker claude lelouch. i have a few of these photos in my scrapbook. when thy broke up the talk at fan club meetings was that she did not belive it when he said he loved her, as mike loved all women, and could not stop looking as a pretty girl passed by. the only time he stoped looking is when he meet gitta. love from annie.xx

karin76

New member
Yes, mike loved all women

when a pretty girl passed, he look at her and forget the girl that stand by him Gitta did the mistake of her life by leaving mike

karin76

New member
באתר של שונית גל נתקלתי בכתבה על סימון ויינטר

אורי אלוני כתב כתבה אחרי מותו של מייק על סימון. מסתבר שהוא זה שכלפי חוץ היה שלייו, והיה מרגיע את מייק כשהיו לו התפרצויות. נכון שהיה רודף בצע ( הסיפור על זה שכואב לו מאוד אחרי שהוא מוכר ציור, מכייוון שהוא יודע שאותו ציור ימכר בעוד מספר חודשים בהרבה יותר ), אבל הוא היה שתקן מטבעו. מסתבר גם שהיו לו שתי בנות מאישתו פרנסס, אחת בת 12 והשניה בת 17. שמה אומרים שכסף היה לסימון, ומה שגרם להתאבדותו היה הצער הרב שהיה שרוי בעיקבות מותו של מייק.

וורדית3

New member
../images/Emo68.gif יום האהבה היום !

לכל חברי הפורום היקרים , יום אהבה שמח לכולם יחד ולכל אחד לחוד , באהבה רבה מיכאלה !!!

karin76

New member
אימא שלי קראה לי לסלון בשעה 4 ומשהו

דיברו, חנה לסלו, יונה אליאן, דודו טופז, דן שפירא, חני נחמיאס והמנחה על מייק ברנט וההצגה, השמיעו קטעים קצרים מהשירים שלו מה די וי די של הליקון, את " עד כלות הגוף " ו " אבל בתוך האור ". חוץ מעל ההצגה + שני קטעים מההצגה, אחד, יונה אליאן עם דן שפירא והגבס ( מייק וברוניה על ספסל אחרי נסיון ההתאבדות הראשון ) ודן שפירא שר קטע שירה של מייק, הכי חשוב לפי דעתי, מכל הראיון הזה, היו דבריו של דודו טופז שהיה עם מייק, בועז שרעבי, יפה ירקוני ועוד אחד שלא זוכרת את שמו, בשנת 1972 בנסיעה להופעה בפני חיילים. מה שדודו טופז אמר שם, שזה חדש לי, שמייק לא דיבר כמעט כל הנסיעה, הוא רק הקשיב למה שאמרו אחרים, ועוד דבר מאוד חשוב, מייק נסע לאט ( הוא היה הנהג ) 30 קמ"ש ופתאום הוא מתחיל לנסוע מהר מאוד, ושוב מתחיל לנסוע לאט, ופתאום שוב מעלה את מהירות הנסיעה למאוד מהירה בהשוואה ללפני מספר רגעים. זה מה שדודו טופז זוכר ממייק בשנת 1972, כשהיה כבר סטאר. אם אימא שלי לא היתה קוראת לי לסלון לראות, לא הייתי יודעת שידברו עליו. כנראה שרוצים לקדם עוד מכירת כרטיסים להצגה, שעוד אנשים יבואו לראות.

למעלה