happy thanks giving

chicka

New member
happy thanks giving

hello everybody (me broadcasting from new-york) hapy thanks giving !!

nir2323

New member
גם משיקגו ../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif../images/Emo46.gif

עוד מישהו חוגג כאן ?

nir2323

New member
GEFEN ...../images/Emo15.gif../images/Emo52.gif

ignor the sad face, i just look for something orange(just later on i figure out that pumpkin belong to haloween) anyway - check your walla mail, a message is waiting for you !

Gefen

New member
ניר..בדקתי אין שם כלום...

אתה יכול לשלוח לי את ההודעה דרך תפוז מסרים.. או להוטמייל, כי את הדואר בוואלה אני לא כל כך קוראת..

nir2323

New member
Gefen dear Gefen../images/Emo68.gif

If i would knew your hotmail, i would send you message via hotmil messanger ! Happy turky day, to you and all the forum members around the world ! i

inbale

New member
גם אני מצטרפת לברכה../images/Emo48.gif

חג הודיה שמיח!! תהנו ותאכלו הרבההההההה!!

amirsapo

New member
גם רוצה לאכול

פה גדול רוצה לאכול פה גדול אוכל הכל אוףףףףף כמה שאני רעב עשיתם אותי מה זה רעב אני חושב שרק מלדבר על אוכל אני רעב הרעב תמיד

Gefen

New member
המון ../images/Emo51.gif לכל המברכים..../images/Emo9.gif

ויש לי כמה וידויים: חג ההודיה...בשבילי זה החג מהסרטים שבו תמיד...אבל תמיד... הסיפור הנצחי עם התרנגול השרוף בחוץ והקפוא בפנים - מה שלא מותיר ברירה אלא לצאת לאכול בחוץ... (עכשיו כשאני בארה"ב..אני מבינה שזה בכלל טמטום..הרי הכל יהיה סגור אחה"צ...אז לאן בדיוק הם יוצאים בסרטים?) ו..כמובן עניין איחוד המשפחות (האמריקאי כמובן..לא הפלשתינאי.)... מה שנראה בסרטים כמו קיטש אמריקאי טיפוסי...מתברר כאמיתי לחלוטין - אנשים טסים מרחקים..כדי להיות עם המשפחה ביום הזה.. ועל זה נאמר - דברים שרואים מכאן לא רואים משם.. ואם תשאלו מה לנו ולחג הזה בעצם? לא הרבה..רק שאנחנו חיים כאן ו"נדבקים" באוירה הכללית..זה הרי חג אמריקאי חילוני לחלוטין בלי שום קשר לדת..אז למה לא להודות על מה שיש ובאותה הזדמנות ליהנות מתרנגול צלוי? וכאן אני מגיעה לגילוי המזעזע שלי - היום, לראשונה בחיי, ראיתי הודו שלם שוכב בתנור...הפגר הזה הוא ע נ ק י......ממש נבהלתי..חשבתי שעוד רגע הוא קם בועט בי ועף לו החוצה... אגב..תשמעו קטע.. לתרנגול שקנתה אידית..חסרה....כנףףף!! אז במחשבה שניה..הוא לא יכול היה לעוף החוצה.. האמת - למראה הפילון ששוכב בתנור..עלתה בי קצת תחושת..גועל.. אבל בטח אשנה את דעתי בארוחה.. אז לכולם חג שמח....תהנו לכם עם התרנגול.. גפן

nir2323

New member
פאי דלעת - מהו ?../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif

חקרתי את אמא של דודה שלי , איך היא הכינה את הפאי דלעת, להלן הממצאים:- מבשלים מחית דלעת מוסיפים שמנת מתוקה, חלב משומר, ביצים ומתבלים:-קנמון,זנגויל,אגוז מוסקט ו- old spice אופים בתבנית פאי, מרופדת בבצק. מגישים עם קצפת. בשל התיבול, התוצאה מזכירה בטעם - עוגת דבש, והצורה של פאי לימון, (הגירסה הביתית דווקא טעימה)

Yaniv-DC

New member
אז ככה.

אולי בארץ עוץ הכל סגור, אבל אצלינו מקדונלדס ופיצה האט פתוחים, אני מניח שגם בניו יורק לא היה נעול, ורוב הסדרות מתרחשות שם.
אנשים טסים ונוסעים בכל כלי רכב אפשרי (אוטובוס, רכבת ואוטו). זה חג שמקורו במתיישבים הראשונים שבאו לכאן, רגע לפני שהם התחילו להתעלל באינדיאנים, ולא היה כאן יותר מדי מה לאכול חוץ מטרקיז. מה היה אצלינו? פצחנו ככה בישיבה בסלון בשיחה על מה אני עושה... ברקע - חטיפי פטריות (כמו הזה של הזיתים, רק עם פטריות), שעועית בנרתיק מטוגנת במלח (שווה), וחטיפי גבינה. הבירה - גינס. אחרי שיחה ארוכה, עוברים אל השולחן - הארוחה. אז היה גם הודו, וגם אווז. לכל אחד הוכן הגרייבי המתאים. 3 סוגי קראנבריז - מבושל מסורתי, מרוסק ולא מבושל, מבושל עם פלפל שחור חריף שלם. 2 סוגי סטאפינג - אחד לאווז, אחד לטרקי. תפו"א תפוחי עץ מרוסקים עם קינמון (יאמי) פשטידת בטטות עם מרשמלו. אחרי שיניב מסיים לטחון מ-ה-כ-ל, מתפתח דיון מדיני, ומשום מה כל שאלה מופנית אלי (אם בתור איך אני רואה את המצב כישראלי, ואם בתור איך אני רואה את זה מעולם התקשורת). התשובה שסיכמה את כל השאלות: "בוש טיפש". קינוח רולדת שוקולד וקרם - 7 שכבות. פאי פקאן פאי תפוחים גלידה. על השולחן מונח גם פאי דלעת. בתום הארוחה - כל העוגות מחוסלות, פאי הדלעת נותר שלם. מסורת לשים אותו על השולחן, מסתבר שהרבה פחות מסורת לאכול אותו. כל האוכל למעט נקינוחים הוכן HOME MADE, הקינוחים (המעולים) ניקנו מעמותה בפילדלפיה, כל ההכנסות קודש לטיפול בחולי איידס. יניב התגלגל הבייתה עייף אך מרוצה, הולך לכתוב עוד ממ"ן.

nir2323

New member
יניב - מי בישל ?../images/Emo71.gif

ומה לאזאזל עושים עם כל השאריות ? יש לנו 2 מקררים מלאים בשאריות, גם אם כל הפורום יגיע , עדיין ישאר. אולי איזו סעודה וירטואלית ?

Yaniv-DC

New member
האבא שם בישל את העיקרי

הסבתא הכינה את האפטייזרז. לא היו הרבה שאריות, גרסנו כאילו אין מחר, כאילו אנחנו ג´ואי. ולכן (לעזעזל) לא היו שאריות, כמעט.

lady_anne

New member
הלו? זה פורום הכנה לשומרי משקל פה?

יניב : זה לא הגיוני כל התיאורים הפלאסטיים האלה שלך שגורמים לי לרוץ למקרר (מזל שאין שומדבר אכיל שם). ניר2323: תבקש מאמא של דודה שלך את הכמויות המדוייקות בפאי דלעת (ולא באונזים!). ים תודה. והפי ת´נקסגיבינג לכולכם.

nir2323

New member
איפה זה כאן? אני מחר בוויסקונסין../images/Emo73.gif

lake geneva מישהו היה ?

lady_anne

New member
ניר 2323 - בטח שאני רצינית ../images/Emo70.gif

מה יש, למסכנים שתקועים פה בלבאנט לא מגיע ניחוח של אמריקה מפעם לפעם? גם חיפשתי בפורום מתכונים ובישולים (או איך שלא קוראים לו) ואף גירסה שם לא נשמעה מפתה מספיק כדי להתאמץ בגינה. תודה מראש לאמא של דודה שלך ובילוי נעים בויסקונסין (ואתה יכול תמיד להכנס לפורום שלי פה {טיולים} ולדווח על חוויות מטיוליך ברחבי היבשת הנחשקת).

מה זאת אומרת איפה זה כאן??????????

בישראל!!!! אין אצלך שירות משלוחים?
אוףףףף איזה באסה נו טוב מילא שבוע טוב מקסימושששששששששש

למעלה