Happy St. Patrick's Day to all!

Happy St. Patrick's Day to all!

מזה? 22:28 ב 17.3 ולא הוזכר החג החשוב של השנה?
אז, נכווווווון, אנחנו ישראלים ולא אירים, אבל שנינו חיים במציאות תמוהה שדורשת שמחה מרוכזת מתי שאפשר, וכמה שיותר! אז, נכווווווון, החג הזה יצא בדיוק ביום של משחק של מכבי, מה שמעכב את היציאה לפאבים -- אבל ניצחנו, אז זה עוד סיבה לחגוג! אז, נכווווווון, ירוק זה לא הצבע המועדף על כולם, אבל עם השחור של הגינס הוא הולך יופי! אז, נכווווווון, אם ביקרתם היום בתערוכה כבר ספגתם מנת אלכוהול כזו או אחרת ולא כדאי לנהוג -- אבל בשביל זה יש חברים! אז -- Happy St. Patrick's לכולם! אני אישית לא יוצא לפאב אירי היום (הצפיפות, הצפיפות.... חוץ מזה כבר יש לי כובע של גינס, צעיף של גינס ושלוש כוסות פיינט של גינס, כמה דברים אני יכול לאסוף?
) -- אני אחגוג בשתייה מה Jameson Gold שלי, וארים כוסית לעם האירי שמביא עלינו את השמחה הזאת! סופ"ש מצוין לכולם!

marsala

New member
אלון,כשגרתי בפלורנטין

לפני הרבההההה זמן...גר מולי בחור שהיה ידוע כ'איש הירוק' הוא רכב על אופניים ירוקות,הדלת שלו נצבעה ירוק,בגדיו היו תמיד ירוקים,עציציו היו ירוקים (גם תכולתם היתה'ירוקה' בעליל) ואפילו גומיית השיער שלו היתה ירוקה. אז מי אמר שלא אוהבים ירוק? חוץ מהסיפור הנוסטלגי הנל אתה מוזמן להצטרף אלי לביקור באירלנד בעוד שבועיים-שלושה- משם כנראה באו אבות אבותיו של האיש הירוק כי באי האמרלד...הכל ירוק...! הפי סט פאדי דיי מוש

בעוד שבועיים מוש....

למרות שאין ספק שיום אחד אגיע לאירלנד (בשילוב עם טיול מזקקות בסקוטלנד!
), בעוד שבועיים אני וזוגתי נוסעים לטיול ארוווווווך במזרח הרחוק ובאוסטרליה/ניו-זילנד, אז אני אאלץ לוותר על ההצעה שלך הפעם

amaretto

New member
היה לי היום מבחן באלגברה ליניארית

זו ממש אכזרית לשמה לעשות מבחן יום אחרי החג הקדוש! לא נורא, הערב נעשה השלמת גינס וגיימסון. :)

marsala

New member
אלון,שיהיה טיול בכיף ואם תרצה

המלצות ליקבים לביקור,אשמח. מוש

כמובן!

יקבים מעניינים יתקבלו בברכה... אני יודע שהרוב (אם לא הכל?) מתרכז במקלארן, וכבר יודע שננסה להגיע לד'ארנברג.

Chewbacca

New member
זה כמובן תלוי איפה תסתובבו

בsouth australia מרוכזים רוב האיזורים המעניינים, מצפון מזרח לאדלייד איזור Barrossa, קצת מחוץ לעיר (בדרום מזרח) נמצא איזור McLaren Vale, ובתוכו d'Arenberg ויש כמובן את Coonawara ואת Adelaide Hills. לא רחוק מסידני נמצאים איזורי Hunter Valley שמבחינתי הציתו מחדש את האהבה ליינות. בVictoria יש גם כמה איזורים, אולי קצת פחות מעניינים מבחינת יין כמו Mornington Penninsula אך שווים ביקור בזכות עצמם. את ניו זילנד אני פחות מכיר מבחינת איזורי יין, מוש? נ.ב. אני עדיין במילואים אבל לפחות הצלחתי סוף סוף להתחבר לאינטרנט.

marsala

New member
בניו זילנד אפשר לבקר

בכל איזור יין,בין אם באי הדרומי או הצפוני וליהנות במידה שווה,אין העדפות.

למעלה