happy RELOADAY!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
happy RELOADAY!

(matrix reloaded day!)
לא תזיק עוד סיבה לשמוח would it

IC4eloaded

New member
oh no

את תהיי קורבן של נסיבות ולא תדעי איך הסרט עד שתשני את נסיבותיך ותראי אותו כבר
אמנם אקל ואספר שהוא מפוצץ בלפוצץ אנשים במכות, ותבלין הפילוסופיה שבו מצטמצם לרגעים קטנים מדי פעם אך הסרט הוא עדיין מטריקס and as such עד שתגמרו לאכול את העוגיה שלכם תרגישו כבר הרבה, הרבה יותר טוב
RELOAD THYSELF!!

עד שאני אראה אותו כברררר ?? ../images/Emo6.gif

רק אתמול יצא להקרנים ובסביבה שלי, אין כרטיסים לפחות עד יום ה' הבא, אפילו למחר (שבת ב 11:30) אין כרטיסים.... חה חה חה זה בדיוק מה שביקשתי שלא תגלה לי התכנון הוא ללכת לראות , אני שמחה שנהנית
אוהבת אני

IC4eloaded

New member
אואה, רק למי שראה: ../images/Emo58.gif

did u or did u not really love the zion party / sex scene? עם הרקע של fluke-zion (למקרה שמישהו מעונין להוריד/לקנות את הפסקול) נהנת מיכל? as i am sure u have
?

kung fu

New member
חוויותי מהסרט....

לפני הסרט קראתי על הסרט קצת שיהיה יותר אקשן, ואין הרבה פילוסופיה כמו בסרט הראשון, כך שדי ידעתי למה לצפות. אם לא הייתי קוראת שזה המצב, כנראה שהייתי מתאכזבת. פחות אהבתי את הסרט הזה מאשר את מטריקס 1. לגבי הסצנה שתיארת שכולם רקדו (לסצנה הזאת התכוונת?!), אז היו סצנות שיותר אהבתי בסרט.

IC4eloaded

New member
איחוד אינטימי גלובלי ../images/Emo13.gif

ואכן הסרט השני מפוחת בפילוסופיות על חיינו אמנם טמועות בו תהיות מספר ושוברי אמונה שמעקצצים לך בקצה העליון של האוזן הסרט הראשון מבחינת אישיות יתעלה על השני אך לא התאכזבתי כלל וכלל לפגוש את רילודד

../images/Emo58.gif לא ממש...

הסצינה של המסיבה , כמו כל תחילת הסרט - פשוט לא קשורה מבחינתי הסרט התחיל כשניאו פגש את סמית' ואחרי זה - במיוחד כל החלק השני של הסרט - הם לקחו את זה רחוק... אני לא תארתי לעצמי שהם ילכו כל כך רחוק , אבל הסרט הראשון הוא ממש פשוט לעומת השני... וכמו שניאו אמר - זאת רק היתה ההתחלה...

ראיתי את הבכורה של הבכורה

אחרי תכנון של שנה וציפיה נרגשת.. השבוע אנו חוגגים את שבוע המאטריקס הקדוש הלאומי. לא הבנתי כלום !!!!!!!!! :)

למעלה