Happy New Year!!!

gabcake

New member
Happy New Year!!!

מה אתם עושים בערב השנה החדשה?

Noile

New member
שנה טובה!!

עוד אין החלטה סופית, אבל מה שנראה זה לראות עם הילדים את הזיקוקים המוקדמים, יש ב-9, ואח"כ מסיבה אצל חברים עם מרפסת ממוקמת ככה שאפשר לראות את הזיקוקים של הלילה. מה איתך?

ro99

New member
מה שאתן לא עושות...

YNET ממליצים על תסרוקת! למה יש לי תלתלים?

Noile

New member
אהבתי את הרעיון

של ספרות לסבית, אבל ראיתי גם את TIPPING THE VELVET וגם את FINGERSMITH ולא ממש התלהבתי. לא קראתי את הספרים, אולי הם יותר טובים מהסדרות. בקשר לטענות שהנשים בסדרות יותר יפות מלסביות במציאות, אז זה נכון גם באופן כללי לגבי שחקניות ושחקנים בקולנוע וטלוויזיה ביחס לנשים וגברים סטרייטים.

ro99

New member
גם אני לא התלהבתי

וגם לא קראתי את הספרים עצמם... למי יש זמן לקרוא? זה לא הז'אנר האהוב עלי, מוכרחה להודות. אבל היא סופרת בהחלט לא סתם: היא היתה מועמדת ל-Orange ול-Booker עם הרומן האחרון שלה The Night Watch. האחרון הוא כבר לא ויקטוריאני אלא בזמן מלחמת העולם השנייה. הרומן שהיא עכשיו כותבת הוא "סטרייטי". וספרות לסבית זה לא רק שרה ווטרס. יש עוד רבות, ברמות שונות. היא רק הכי מפורסמת במיינסטרים.

Noile

New member
אני חייבת להודות

שלא קראתי הרבה ספרות לסבית. יצא לי לקרוא די הרבה מאמרים בשביל עבודות לאוניברסיטה ואני חייבת להודות שיש לי מעט מאד סבלנות לכתיבה לסבית מיליטנטית במיוחד לא לסוג שטוען שלסביות זו בחירה מודעת בשביל עצמאות נשית.

ro99

New member
נו, זה לא בדיוק ספרות ../images/Emo8.gif

לא חסרים (א)נשים שמסוגלים לדבר שטויות על כל נושא תחת השמש. למזלנו, ספרות (literature) זה דבר אחר לגמרי.

eig

New member
Happy New Year you all

A little bit in a late though, I just got back home after my holidays roads trip. I drove 2,800km at the past few days. remind me how Israel was a small place :) hope you all enjoyed your holidays as well... eig

ro99

New member
טוב למות בעד ארצנו

בין אם טרומפלדור אמר את זה או לא, אף פעם לא אמר את זה משהו שבאמת יודע על מה הוא מדבר. שנה טובה. ודרך אגב, לכל המעוניינים לדעת, אם השנה הישנה נסגרה עם כאב גב כעונש על התחנחנות לגויים, אז השנה החדשה התחילה עם נפילה אכזרית במסדרון. גורמים ישירים: מיחזור נייר (מנהגי גויים - יהודי-ישראלי כשר זורק מחלון הרכב ומיד אחרי זה סיגריה בוערת) וכלב (בעעעעעע - כלבים ויהודים?). גורמים עקיפים: חג המולד (טפו טפו טפו). הסיפור: עודף נייר בארגז המחזור (תופעת לוואי של חג המולד) הוביל לכך שמלאתי כמה סלים וצעדתי לעבר הדלת בדרך למכונית ולמרכז המחזור בדרך לטיול עם הכלב. מרוב התרגשות על הטיול, הכלב שנייה לפני זה שחק באקסטזה עם צעצוע חבל עם פלונתר (תופעת לוואי של חג המולד), ובגלל שהוא בלגניסט כמוני, הוא פשוט השאיר אותו על הרצפה. בגלל הסלים העמוסים לא ראיתי את הצעצוע, וכשדרכתי עליו, הרצפה התחילה להתקרב לראשי במהירות אימים. התוצאה: יד חבולה (אצבעות ומפרק), ראש, כתף ורגליים חבולות קצת פחות. יחי חומי!

een ogenblik

New member
אאוץ'

הכלב לא יכול היה, לפחות, לשמש לך כרית ספיגה בעת החבטה? עכשיו הוא כלב טוב, מביא לך נעלי בית כשאת קמה מהמיטה, וצעצועים לשחק איתך על השטיח?

ro99

New member
טוב ליבו של הכלב

הסתכם בכך שישב לידי ויבב בזמן שישבתי על הרצפה וניסיתי להחליט אם אני חייה או מתה. אני מחכה להמשך. עדיין.

gezellig

New member
אוי ויי ווי.

נו כן, אין ספק שיד אלוהים בדבר
. ככה זה כשנוהגים במנהגי עכו"ם. נו, לפחות השמועות גורסות שלא נפלת מכל כך גבוה. לגבי טרומפלדור, אדם שנודע שביד אחת חרש וברגל השניה הביא ביד, טוב למות באופן כללי ולא רק בעד ארצנו. לגבי חומי, הייתי בתור עונש לא נותן לו בונזו איזה כמה ימים עד שילמד.

ro99

New member
בתור עונש אשלח את חומי אליך

תצחק קצת עליו שהוא קטן ונראה מה יעשה בנידון...
פעם רציתי להביא לו מתנה בונזו מביקור בארץ, אבל בסוף ריחמתי עליו. ותראה מה קרה לי בסוף. מתי כבר אלמד? מתי כבר אגדל?

gabcake

New member
החלמה מהירה רו

נשמע מבעס נורא בקשר ל"ראש השנה" ראינו זיקוקים מופעי אומנות ופסלי קרח נמסים בגלל global warming.. Happy New Year to you all!

למעלה