happy new year?

לא משו

New member
happy new year?

מי עושה מה בסילבסטר? למי יהיה עם מי להתנשק בחצות? מי בעד ומי נגד הסילבסטר?

במקרה

לחברת הילדות הטובה ביותר שלי יש יומולדת ב-1/1, אז אנחנו נצא לחגוג לכבודה. בשלב זה נראה לי שנהיה רק בנות כי כל הבנים בצבא וכדומה. אז הקטע של הנשיקות הוא קצת בעייתי... בעד ונגד הסילבסטר? בעקרון מבחינת "סילבסטר" עצמו - אני נגד. מטופש לחגוג לזכר אנטישמי. אבל מצד שני - השנה הלועזית היא דבר שימושי גם בישראל ולכן זה נחמד לחגוג את תחילת השנה. חוץ מזה - כמה שיותר סיבות לחגוג - יותר טוב!

מיקה86

New member
אמממ

אני בסיבוכים עם ענייני בנים (מי מי ייקח אותי בטיסה מהירה לבסיס בקליפורניה?!?!) ועוד חברה,אז חבר שלה בצבא. בקיצור אנחנו בטח נצא חמש בנות מתוך שש,ובחצות בטח נתנשק חמשתנו. השישית,תבלה עם החבר היפה שלה,שעזב חיים מדהימים בהולנד כדי לבוא להיות איתה (יותר קיטשי מזה,ראיתם?!)

ממממממ...

בעד נגד... בעד- סיבה למסיבה אז למה לא לחגוג??? זאת בעצם הסיבה היחידה שלי.. אממממ.... אין לי מושגגגג מה אני יעשה בסלבסטר.. שנה שעברה ברגע האחרון החלטנו לאן יוצאים.. אולי לכנרת. (חוף דוגית- "המקום של נפתלי"- למי שמכיר..אחלה מקום!! ממולץ)

אממ עם הכאילו חבר..

נאכל נשתה נראה סרט:) מה שבטוח לא מסיבה מטישה ואני בעד.. לא צריך להתחסד, אחר הכל רובנו(!) חיים על פי תאריך לועזי

fresh mishmesh

New member
גם לי יש חבר בכאילו../images/Emo8.gif

או לפחות היה... עכשיו הוא פלוס...
בכל אופן, מתוקף העובדה שהוא לא גר ממש קרוב (אבל לשם שינוי גם לא ממש רחוק...
) אני לא ממש אוכל לבלות איתו בסילבסטר... אז אין לי שמץ של מושג מה אני אעשה באותו יום...
וגם אני בעד לחגוג בסילבסטר...
במצבנו במדינה הרקובה הזאת צריך לחגוג בכל הזדמנות שיש... אני אפילו חוגגת קצת את הכריסטמס...
וחוץ מזה- אנחנו משתמשים בלוח הלועזי... אף אחד פה לא יגיד שיש לו זימון למבחנים לקורס טיס בכ"ז בטבת...

Ez sLeeP

New member
כל הבעד/נגד הזה מתיש, יומרני,

ונורא אינפנטילי. שכל אחד יעשה כאוות-נפשו, ויבלה, ויחגוג עד שכרון חושים. אני לא רואה סיבה ממשית לצאת ולחגוג ביום ספציפי ולא אחר (אולי מלבד יומולדת - וגם זה מסיבות נורא אגוצנטריות) - צאו ותחגגו בכל יום אפשרי, אל תחפשו 'שנות חדשות' כדי לעשות את זה. ואם כבר ב'סילביסטר' עסקינן, אולי כל עם ישראל יפסיק לקרוא לזה כך, כי העולם כולו הפסיק לקרוא לזה כך (אם בכלל) - New years eve, ואז סגרנו ת'סיפור האנטישמי הטיפשי הזה. אני בעצמי? טרם ידוע. במקרה הכי גרוע (וטוב כשלעצמו) אני מתעלק על קורי, שתצטער על היום שהתבדחה בנושא. סתם, סתם..

למעלה