Happy New Year שנה טובה לכולנו! פונגוס
B black rock star New member 31/12/07 #3 שנה טובה לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif תהנו לכם בחוץ.מבלים. ואני בבית של השכנים.עושה בייביסיטר
שנה טובה לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif תהנו לכם בחוץ.מבלים. ואני בבית של השכנים.עושה בייביסיטר
צ צפירטו New member 31/12/07 #4 צורה לכם... אפיקורסים שכמותכם! מה זה שנה טובה? אתם צריכים להגיד שנה טובה בא' תשרי! אנחנו יהודים דמאט!! (ועכשיו אני אשתוק כי גם אני הולכת לחגוג את זה..)
צורה לכם... אפיקורסים שכמותכם! מה זה שנה טובה? אתם צריכים להגיד שנה טובה בא' תשרי! אנחנו יהודים דמאט!! (ועכשיו אני אשתוק כי גם אני הולכת לחגוג את זה..)
S shelly malka New member 31/12/07 #7 שנה טובה אנשים ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif איזה שנה גרועה זאת הייתה
ב ברלץ New member 1/1/08 #9 מה יהייה?.... כל סילבסטר מחדש אני לבד בבית ומחכה לחבר החדש שלי שעוד לא הגיע שיהייה לכולם בהצלחה היום ושנה אזרחית טובה לכולם
מה יהייה?.... כל סילבסטר מחדש אני לבד בבית ומחכה לחבר החדש שלי שעוד לא הגיע שיהייה לכולם בהצלחה היום ושנה אזרחית טובה לכולם
O oFka7 New member 1/1/08 #11 שנה טובה!../images/Emo163.gifדובי| היה חרא סילבסטר נוי!!!?@@$#$ למה לא באת יא$^#$^$^ אם היית באה הייתי נהנת
שנה טובה!../images/Emo163.gifדובי| היה חרא סילבסטר נוי!!!?@@$#$ למה לא באת יא$^#$^$^ אם היית באה הייתי נהנת
B black rock star New member 1/1/08 #13 $#@*%../images/Emo103.gif א.אימא לא הרשתה ב.היה בייביסיטר ג.רשמת אותי בכלל? ד.גל המניאק הזה קבע להפגש איתי ובסוף בגלל שליאל לא באה אז הוא לא בא %&@#!$@#($
$#@*%../images/Emo103.gif א.אימא לא הרשתה ב.היה בייביסיטר ג.רשמת אותי בכלל? ד.גל המניאק הזה קבע להפגש איתי ובסוף בגלל שליאל לא באה אז הוא לא בא %&@#!$@#($
מ מיכס מיכל ואיכס XP New member 1/1/08 #12 שנה טובה D: שיואו אתמול היה ערב גרוע. :| אני כמנהג הרוסים חגגתי עם משפחתי וטעמתי שמפניה והקאתי.פויה איכסה. שנה טובה! D: [איזה לא קשורה אני,אה?]
שנה טובה D: שיואו אתמול היה ערב גרוע. :| אני כמנהג הרוסים חגגתי עם משפחתי וטעמתי שמפניה והקאתי.פויה איכסה. שנה טובה! D: [איזה לא קשורה אני,אה?]
T tal iero New member 1/1/08 #14 שנה טובה../images/Emo140.gif../images/Emo67.gif../images/Emo8.gif../images/Emo197.gif../images/Emo109.gif
שנה טובה../images/Emo140.gif../images/Emo67.gif../images/Emo8.gif../images/Emo197.gif../images/Emo109.gif
N n e t a 6 9 New member 1/1/08 #15 שנה טובה... (איזה דיליי...) גפילטע מה הקשר חזיר??? מה את כול כך רעבה???
T tal iero New member 3/1/08 #19 חחח מחר אני הולכת לשאולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יההההההההההההההה
חחח מחר אני הולכת לשאולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יההההההההההההההה
N n e t a 6 9 New member 3/1/08 #20 את עכשיו הולכת לשאול!! נראה לי שתסיימי ללמוד אצלו את יותר לא תרצי ללכת לFOX!!!