Happy New Year

CrazyYoYo

New member
Happy New Year../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

שנה טובה
הגיעה אלינו שנת 2006 המבורכת, שתבוא עלינו לטובה וכו' וכו'
שתיהיה לכולכם שנה נפלאה
הרבה שמחה
הרבה צחוקים
והמון אהבה
אז מה חדש בפורום? החלטנו לכבוד השנה החדשה לרענן כאן קצת את העיניינים
-אז יש לנו שני מאמרים חדשים בשבילכם - משפ‏טי מ‏חץ ש‏ל הדמ‏ויות ומאמר מפורט על ש‏רשור נ‏כון בפורום. קריאה מהנה
-וכמובן שגם צריך לרענן את הסקר עם שאלה חדשה. אז לאחר שרובכם אמרתם שהמשפט שנחרט לכם בזכרון הוא "אדיר.. ברשותך, אני דרוזי!" של ג'אבר הועלה סקר חדש עם השאלה הגורלית: "מ-1 עד 10, איך הייתה העונה הראשונה של התוכנית לדעתך?". כדי להצביע לסקר לחצו על "סקר" בשורה כחולה בראש הפורום, או פשוט לחצו כ‏אן. אני מזכיר לכם שוב- אם חשבתם על רעיון מקורי [או לא מקורי
] למשחק שאפשר לשחק בפורום [וקשור להיכל התרבות]- לכו על זה! אל תהססו לרגע! ואם תצטרכו עזרה בהפעלת המשחק אל תחשבו פעמיים ושלחו לי או לבן מסר ונעזור לכם בשמחה
וכנ"ל לגבי מאמרים או סקרים - אם יש לכם רעיון- אנחנו רוצים לשמוע! אז שנה טובה, ולילה טוב
חן

RoieL

New member
תודה:]

תרביץ לי אם אני אציע לגנוב את הצופן מ- 944? (
) אני יכול לארגן פה משהו בסגנון החידוניק. מה המסן שלך?

CrazyYoYo

New member
אני לא ארביץ לך..אבל אני גם לא מאשר

אין לי מושג מה זה חידוניק
אבל אם אתה חושב שתוכל לארגן את זה כאן אז -
המסן שלי כתוב בכרטיס האישי שלי.

RoieL

New member
בע

זה היה בצחוק:| אני אדבר איתך היום. אתה מוזמן להכנס לפורום 1080 ולראות את השלב האחרון. השאלה היא מה האינטרס של גולשים להשתתף. בחידון בניקלודיאון תפוז נתן פרסים.

מישהו יודע מה שם השיר או הזמר ששר ב

בפרק הסיום של חליל וגאבר השבוע תודה מראש אהה נ.ב. למנהל הפורום אנשים יודעים מה זה לשרשר ומשרשים כשהם רוצים אז אל תציק שלא תשאר פה לבד עם כל הסנקציות והוטוים שאתה מטיל על כולם פה אז בשנטייייייייייייייי

קמילעעע

New member
מספיקק עם הסנקצייוווותת!!!

"קחווו אוותיי" "בחיאת קחוו אוותיי!!!" "מרביצים ליייי!!!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני מצטערת פשוט הזכרת לי את זה בטרוף..

קמילעעע

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

שתהיה לכולנו שנה מקסימה ונהדרת,
המון צחוקים וכיף,
בריאות,אושר ובלע בלע בלע..
.

קמילעעע

New member
ציון עם התספורת החדשה והשקסית

שלוו! הוא כ"כ יפה עם התספורת הזאאתת! אחחחח...

nonameb

New member
מה זה משנה?!

הוא נשאר אותו ציון - המאמי הלאומי של כולם וחוצמזה זה רן דנקר שעשה לו את זה! ומי שאוהב את ציון יאהב אותו גם עם קרחת!

למעלה