HAPPY NEW YEAR

לכל חברי הפורום היקרים../images/Emo188.gif

ולכל בית ישראל.... -------------------------------------------------------------------------------- לרגל השנה החדשה, הבאה עלינו בעזרת השם לטובה, שפע ברכות ואיחולים... שתהיה שנה זו טובה יותר מקודמותייה, שתהיה שנה זו שנה של בטחון, רעות ואחווה. שתהיה שנה זו שנה של אהבה, אושר ונחת. שנה טובה מוצלחת ומתוקה. כמובן, שנה של בריאות... בתודה אליאב השובבב

שנה טובה למוטי וללינוי המקסמים../images/Emo127.gif

מה אוכל לאחל לזוג המקסים לינוי ומוטי שתי הפשושים שאני אוהב כמו אח שלי אתה מוטי אני אוהב אותך ולינוי את מאמי של אישה ומי שאיתך לבטח מאושר ואת אני יודע תמיד נתת יד שהיתי זקוק לך וכן גם אני מתי שתרצי אעמוד לרשותך אני מאחלל לך אחלה שנה של השגים והצלחות שלא מימשת השנה את תממשי והרבה אושר עם מוטי החתיךךךךךךךךךךך ך נ.ב:אופטימיסט נשאר ער עד חצות כדי לראות את השנה החדשה נכנסת. פסימיסט נשאר ער כדי לוודות שהשנה הקודמת חלפה. בתודה אליאב השובבבבבבבבבבבבב

בוקר טוב ושנה טובה אליאב ../images/Emo9.gif

וכמובן בוקר טוב
ושנה טובה לכל חברי בלוג tv תפוז שתהייה זו שנה נהדרת שנה של התחלות מחדש לסגור את מה שעבר עלינו בשנה שעברה ולהתחיל את השנה החדשה בדף חלק לבן
שתהייה לכולם: שנת אושר ,עושר ,שגשוג ,ביטחון ,שמחת חיים ושלווה. שכל מה שלא הספקת לעשות /לממש בשנה שעברה ,תצליחו בו /תממשו אותו השנה כי כל שנה מתחילה בסימן שאלה? שלוקח שנה שלמה לענות אליו כי אף פעם לא יודעים מה יהיה בשנה הבאה עלינו לטובה ולכן צריך להתחיל מחדש ולפתוח תשנה ברגל ימין. אז לכולם: שנה אזרחית טובה ,שקטה ונעימה זהו הבוקר הראשון של 2007 ,אז בוקר טוב 07
שלכם:חן
מהמר שלא מוותר

שנה חדשה די לריב ! היום רק טוב!|קרמ

שנה טובה, שנה נהדרת, שנת שמחה, שנה לתפארת! שנה של המון המון הצלחות, הגשמת חלומות וגם כן שאיפות! שנה של חוסר עצבות, כעס וכאב שנה שבה רק הרגשה טובה תהיה בלב! שנה של סיפוק ומרגוע, שנה שבמהלכה נצמח ונגיע גבוה! שנת בריאות ושנת אהבה ובמילה אחת - שנה מ-ד-ה-י-מ-ה "

../images/Emo190.gifשנה טובה

אני יושב וחושב מה אפשר לאחל שעוד לא איחלו. אני לא רוצה להיות בנאלי ולאחל את כל האיחולים הרגילים והמשעממים אז לכן אני חופר בנבכי ליבי בכדי למצוא את נקודת האיחול שאוכל כך לאחל לכם ברכות מדהימות וקסומות ולהשאיר לכם טעם של מרשמלו ורוד נמס בפה. יקיריי, שיהיה לכם שנת אור צהוב שופע, שתראו רק פנים זהובות ומחייכות, שנה שבה תטיילו בשבילים עשויים סוכר לבן, מתוק ודביק ונעים למגע. שנה שבה תתאספו ותעופו בעננים לבנים המשחררים זרמים חמימיים של קצף אמבט, שנת אהבה אבל לא סתם אהבה - אהבה חוצת גבולות, אהבה עד הקצה, אהבה של נפילה מקצה ההר לתור טרמפולינה עשויה סוכר, האהבה עם תשוקה, האהבה עם רומנטיקה. שתהיה שנה שבה תראו לעולם מי אתם באמת, שנה שבה תכבשו את העולם, תכבשו פסגות, תכבשו לבבות, תכבשו בנים ותכבשו בנות, שנה שבה תחקימו ולא תפסיקו לחייך ולהיות מבושמים ומטופחים. בברכת טוקאד לנשים ורושאס וקליניק הפי לגברים, בתודה אליאב השובב..

1.1.2007 ../images/Emo226.gif

שנה חדשה ממשמשת ובאה, ממתינה על אסקופת חיינו - באי-נחת היא נעה, על שום אבני-הנגף, המכשולים והצרות. שאר תלאות הנפש, שאינן נעלמות. אלא שידידי(תי), בשעה זו לך אבטיח, שנה זו, אם רק נרצה, נוכל בה להצליח, להרחיק את כל הרוע, הקושי, והעצבות, ובמקום - למלא חיינו, בשמחה ובעליצות. אז תן/י לי יד, ואולי גם קצה חיוך... ניכנס יחד אל השנה החדשה - הצעד שלי ילווה את הצעד שלך, והפעם, באמת, נתחיל מהתחלה

../images/Emo24.gifשנה מדהימהה

שתהיה לנו שנה הכי מדהימההה וכל מה שאני ירצה לאחל כבר איחלו מעליי.. אז אני מצטרפת אליהם הכי חשוב אנשיםםםם שנה של א
ה
ב
ה

למעלה