HAPPY NEW WEEK!

noam270

New member
HAPPY NEW WEEK!../images/Emo65.gif

אז מה, עוד שבוע?
איך היה לכם היום? כמה מפוצץ הולך להיות השבוע שלכם?צ
מבחנים?עבודות? ספרוספרו

אוי לא שבוע חדש ../images/Emo254.gif

אז מה יש השבוע - יוצאים לויצמן לחלק המעשי של הבגרות בביוטכנולוגיה, מבחן שהיה היום במתמטיקה, מבחן בספורט, וחיים שהם לא לימודים בין לבין
בקיצר עמוס זה ה-מילה

asaf105

New member
שייגמר כבר השבוע הזה

אתמול הייתי ממש עייף בבצפר, כמעט נרדמתי בשיעורים, לא היה לי כוח לכתוב ובשעה השביעית והשמינית בכלל כאב לי הראש הרגשתי תכף מתפוצץ לי איפשהו, כי זה בגלל כל הצעקות בשיעור בשעה השביעית אנחנו לומדים עם מורה כל כך צווחנית, נובחת כל כך חזק ובגלל שהיה חם וילדים היו עייפים אז כל שנייה מישהו אומר לה שתשחרר מוקדם, ויש ילד אחד שהיא מזה לא סובלת שהוא כל הזמן מתפרץ ומתווכח איתה, והצעקות שהיו בכיתה אוי ואבוי רק גרמו לי לכאבי ראש עצומים, עם המהירות כתיבה של המורה הזאת בספרות, לאן היא ממהרת לעזאזל!?! כל היום כאב לי הראש עד שאמא שלי נתנה לי כדור והקאתי, ואז ירד לי החום ופתאום נעלם הכאב ראש, אוי ההרגשה שאחרי הקאה כל כך טובה היום היה אמור להיות שיעור ספורט לפני המבחן במתמטיקה של ריצת 2000 מטר, ואמא שלי כבר נתנ לי אישור לא לרוץ בגלל מה שקרה, ופתאום רגע לפני השיעור היה כתוב שהוא התבטל!! פשוט נס!! אז עברתי את המבחן במת' בתקווה לקבל מעל
70 המורה הזה פשוט לא נורמלי, המבחנים שלו קשים ברמה מעל ומעבר, זה פשוט לא ייתכן שבכל מבחן אף אחד לא באמת סיים את המבחן, בין אם לא הצליח סעיף או אפילו תרגיל שלם

noam270

New member
וואי מכירה את זה ../images/Emo4.gif

אין, אצלנו בכיתה הבנים (בדרך כלל) מדברים בצעקות, זה מטורף!

tritone

New member
מכירה את השיעורים שכולם צועקים בהם

זה מזעזע. ובעיקר כשחם וכואב הראש מהר
שנה שעברה המורה שלנו למתמטיקה נתנה המון מבחנים קשים (פשוט תרגילים ברמה שעוד לא הגענו אליה) אבל בשיעור האחרון היה מין משוב ואמרנו לה את זה, ועשו שינוי ממש דרסטי בכיתות מתמטיקה השנה.. אם זה מורה שאפשר לדבר איתו וכאלה, שווה לנסות.

asaf105

New member
איזה משוב ואיזה נעליים

כאילו אומרים לנו לכתוב משוב בבצפר הלוואי כי על כל מורה אפשר להגיד דברים רעים בעיקר בבצפר הזה והמורה הזאת שמלמדת אותנו לשון וספרות היא איתנו 6 שעות בשבוע ואין לי כוח לזה!!!! כל שיעור כמעט יש צעקות והיא נובחת בלי סוף וכל הזמן מתעצבנת וצורחת כבר אין לי כוח לזה

noam270

New member
אוי ואבוי איזה שבוע XD

ראשון - למדתי עד שלוש וחצי, באתי הביתה בארבע ומשהו, אכלתי ורצתי לעבודה כי הייתי צריכה לפתוח את הספרייה בארבע וחצי, הייתי שם ארבע שעות לבד והיה כל כך הרבה בלגןןןןן!!! אני בשוק שהצלחתי לשרוד את זה XD אח"כ פתאום נהיה נטוש כזה אז התקשרתי לאבא שלי והוא בא לארח לי לחברה, וואי, הספרייה מקום ממש מלחיץ כשאתם לבד, בערב, והדלתות שם חורקות
בבית עוד הייתי צריכה לעשות משהו באנגלית והייתי ממממש עייפה אבל איכשהו עשיתי את זה
שני - באתי הביתה בארבע ומשהו, אכלתי, ויאללה, ללמוד! מאז אני בחדר, לומדת חומר קליל של 3 יח' למבחן ביום רביעי, זה אולי קל אבל יש די הרבה חומר ומחר לא יצא לי ללמוד אז... נכון כדי שאני אחזור ללמוד ולא אהיה פה? שלישי - לימודים-עבודה-לימודים. רביעי - מבחן במתמטיקה-לימודים-ביולוגיה עד שש בערב- לסיייייים כתבה לראש1 כי יש לי דדליין ביום חמישי. חמישי - דדלייייייין!!!! לימודים-עבודה-לישון שישי - עבודה חחח נראה לי עוד לא יצא לי לעבוד בכל יום שהספרייה פתוחה, אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

tritone

New member
זה באמת עצוב!

סתם, אני הבן אדם הראשון שאומר שככל שאתה עסוק יותר יש לך יותר זמן, אבל לצערי אם אני מסיימת ב15:20 או מאוחר יותר (שזה רוב הימים) אני לא יכולה לעבוד כי אנחנו סוגרים בשבע. נוטוב. לא מפחיד נורא להיות לבד בספריה? ועוד אחראית?

noam270

New member
מפחיד ../images/Emo6.gif

הדלתות חורקות וזה קריפי כזה כי אין לי מושג מה קרה לשאר הבנות שעבדו שם לפני...
בגלל זה קראתי לאבא שלי

tritone

New member
השבוע שלי:

אתמול התבטלו לי ארבע שעות! אני גם ככה מתחילה שעה שנייה ויש לי חלון באמצע אז בסוף למדתי רק שעתיים
מ11:40 עד 13:15. גם היום התבטלה לי שעה בסוף היום והייתה עוד שעה של עבודה בכיתה בלי שום השגחה (aka להתכונן לבוחן במתמטיקה בספרייה), וכרגיל בימי שני יש לי שעתיים חלון של בית וארוחת צהריים וזה. קיצר כל הלימודים ממש מרווחים וזה נחמד. גם שיעורי מתמטיקה הופכים להיות נורא מצחיקים ואני ממש נהנית :) חידשתי קשר עם חברה מהעבר שיושבת לידי במתמטיקה ואנחנו עושות מלא שטויות ומצחיק לנו וכיף... מקווה שילך טוב בבוחן למרות זאת
חוץ מזה היום הלכתי עם ידיד לקניון, היה סבבה למרות שמשעמם שם נורא. מחר יום אחד העמוסים, אחרי בי"ס יש לי שעה להתארגן ולצאת לשיעור נהיגה, אחר כך עבודה עד תשע(!!) ביריד בבי"ס לבנות אבל לפחות עם אנשים שאני אוהבת לעבוד איתם... יהיה בסדר. ממ וביום רביעי בוחן במתמטיקה על משהו ממש פשוט שלמדנו שנה שעברה ולא חזרנו עליו מאז
אח"כ לחרוש לחרוש לחרוש למבחן בהיסטוריה שבוע הבא וזהו. בכל מקרה, שבוע שעבר היה אחד הארוכים בחיי
ככה שמזל שהשבוע הזה לפחות מתחיל קליל יותר, אחרת הייתי משתגעת! המשך שבוע מגניב לכם!!

noam270

New member
כן, אבל אנחנו לומדים לפני התוכנית החדשה

אז בי' עשינו היסטוריה א' וביב' נעשה היסטוריה ב'

גם להיסטוריה יש תוכנית חדשה

מה נסגר עם משרד החינוך כל דבר יש תוכנית חדשה.

tritone

New member
גם אצלנו זה ככה אבל

כל בי"ס מחלק את הבגרויות איך שמתחשק לו, אנחנו עושים בחורף י"ב (ולומדים כבר מעכשיו) ויש כאלה שעושים בסוף י"א וככה...

noam270

New member
סופ"ששששש../images/Emo99.gif

אני בשוק שהצלחתי לשרוד את השבוע הזה XD עבדתי בשבועיים האחרונים בכל יום שהספרייה הייתה פתוחה, הייתי צריכה להגיש כתבה בדד ליין של שבוע, דיאלוגים, מבחן במתמטיקה- קל, אבל על חומר שלא למדתי
העיקר שעבר
סופ"ש נפלא לכולם!

למעלה