Happy Mimi-versary AKA lamb appreciation day!

McBrownie

New member
Happy Mimi-versary AKA lamb appreciation day!


חמודה.

מעניין אם היא תשחרר איזה משהו מהאלבום החדש היום או משהו.

[וחג שמח!
]
 

roimc

New member
רשמית, 43. לפי "פיפל" מגזין, 44.

הם מתעקשים כבר שנים שהם החזיקו/מחזיקים בעותק של תעודת הזהות שלה והיא ילידת 1969. ראוי לציין שהרבה זמרים "מאחרים" את שנת הלידה שלהם כשהם מתפרסמים כדי לפרוץ החוצה בגיל צעיר יותר. למשל, ניקי מינאז' נולדה ב-1982 אבל מכיוון שזה פחות נחמד להתפרסם כזמרת פופ לילדות קטנות כשאת נושקת לשלושים וצריך יותר appeal, הקפיצו לה את שנת הלידה ל-1984.
 

McBrownie

New member
חשבתי שמאריה חוגגת 12

eternally 12!
סתם, וואו באמת? לא שמעתי על זה עם הפיפל מגזין. איזה הזוי זה. אפשר לחשוב מה השנה הזו עשתה לה.
חיפשתי בגוגל וזה מה שמצאתי כהערה לאחר שנת הלידה שלה:
Also given as 1970, but according to People magazine she was actually born in 1969. In response to fan inquiries about the correct date, a spokesperson of the magazine issued a statement, "we have a copy of Ms. Carey's driver's license, which lists her birthday as March 27, 1969. Furthermore, we spoke with the administrators at the high school she attended who confirmed that Ms. Carey's birthday is March 27, 1969, as did her management when we made our initial interview."
 

roimc

New member
מבחינת חברת התקליטים,

היא תתפס אחרת כמישהי שנולדה ב-1970 (בשנות השבעים) מאשר מישהי שנולדה ב-1969 (בשנות השישים). יש בזה משהו. כשאני חושב על זה שמאריה נולדה בשנות השבעים, זה כמעט לגמרי אחרת מלחשוב על מאריה כמי שנולדה בשנות השישים. נכון, זו רק שנה אחת, אבל זה עשור אחר. אל תשכח גם שמדובר ב-1990, כך שהציגו אותה כבת 20.

אגב, שימו לב גם כי מאריה סיימה תיכון ב-1987, וכמי שנולדה במרץ, היא אמורה היתה להיות בת 18. ואכן, חישוב מהיר יגלה שמי שנולדה ב-1969, תסיים תיכון ב-1987 (בגיל 18).
 

True Colors

New member
זוכר שקראתי איפשהו שזה נעשה גם

בגלל הקונוטציות המיניות שנלוות ל-69'
 

so hot tamale

New member
MAZAL TOV!

אני חושב שהשנה היא השנה הקריטית ביותר בקריירה של מאריה.
AI החזירה אותה לכותרות, אבל ללא ההצלחה המסחרית הנלווית כמו של ג'ניפר לופז. היא מוכרחה להמציא את עצמה מחדש באלבום החדש, להרחיב את סל משתפי הפעולה איתה (סטייל תקופת "מימי") ולהפיק תוצר מוגמר, מלוטש ורלוונטי ל-2013.
מהיכרות עם דפוסי העבודה שלה ולמידה על הגורמים שמושכים בחוטים בלייבל שלה, מפרסומים שונים, אני בספק אם הבשורה תגיע.
בכל אופן, אני מאחל לה המון הצלחה, אושר ונחת. מקווה שכל מה שהיא תוציא יספק את הקהל ואותה.
 

specialsomeone

New member
הגיוני שאני אוהב אותה יותר ? מזל טוב!!!

43/44 לא באמת משנה ... היא ה-זמרת הכי טובה בהיסטוריה.
מאחל לה עוד מלא שנים של הצלחה וחיים טובים ומאושרים כמו שיש לה עכשיו.
יש שמועה ששם של שיר חדש הולך לצאת היום או מחר ...
 

specialsomeone

New member
ALWAYS BE MY BABY


אחד השירים הכי יפים בהיסטוריה. כנראה טופ 3 אצלי בכל הזמנים של מאריה, ובכללי(לא מאריה) ב-20 הגדולים ללא ספק.
מזה santa baby? אולי הם התכוונו ל Oh Santa!?
 
למעלה