happy "japanese" birthday to me....

ToHrU

New member
happy "japanese" birthday to me....

קונבאנוא מיננא סאן :) אני שוקלת מאוד בחיוב לחגוג יומולדת עם החברים הקרובים שלי מהפורום.... בגלל שבשנתיים האחרונות קצת נקשרתי אליכם וכי אתם באמת מבינים את האהבה שלי ליפן (אווווווווווו.... סתאאאאם) :) אז בקיצור יום ההולדת שלי חל ב-02/12 ואני שוקלת לחגוג ביום שישי ה-07/12, בבית קפה שקט וחביב בבוקר, זמן שכפי ששמתי לב נוח לכולם, אפשר גם ביוקו אונו או בריבר או באומה (למי שהיה במפגש הראשון בסטודיו של גיא ומכיר) ונאכל גם אוכל יפני...... כמובן ללא מתנות!!!!!!!!!! אני מעוניינת אך ורק בחברתכם!!!!!!!!! (סתם הצהרת כוונות קטנה) אם יש היענות אשמח אם תציעו מקום שבא לכם אם בכלל בא לכם...... אריגאטו!

GnomeBubble

New member
אני בא - כבר אמרתי? ../images/Emo13.gif

המון
וכמה שפחות מספרים...

ToHrU

New member
תודה :))

21....... מה עם כולם? אורי? סשה? גיא? דור? אלון? דניאל? כמובן שכל אחד ואחד מכם מוזמן אם בא לכם לבוא.....

SashTheRed

New member
סך הכול אני אשמח

נראה לי יהיה מאוד כיף. אבל אני לא יכול להבטיח שום דבר כבר מעכשיו, אני צריך לראות איך זה יסתדר לי עם הימים וכמות השיעורים. חח

oridistor

New member
אז מה את אומרת שנה :X

זה יותר :p ואם זה ב7.12, אני שם, גם אם אני אצטרך להגיד לכמה אנשים שלא אכפת לי מישיבת כנס לפני האירוע, ושנעשה את זה בערב :X

Nisenhouse

New member
אני לא יכול לדעת

בתיאוריה אני אמור ללמוד ביום הזה. אבל אם אוכל אשמח להשתתף

ToHrU

New member
אוקיי.....

אז תראו, לפחות עכשיו אתם יודעים שאני מתכננת..... עוד שבוע שבועיים אני אעלה את הנושא שוב ונראה איך ייצא :)

GnomeBubble

New member
אופס... אבל נראה לי שהיא כבר עושה את זה

למרות שהיא יותר ממגרת אותנו

last day

New member
אני אשמח לבוא!

(כל עוד התכוונת אלי...) למרות שהתחלנו לדבר רק במפגש האחרון (משום מה...) יש גם את הSOHO אבל הוא מעט יקר לי לא משנה איפה נהיה העיקר שנהיה:)

Tenguy

New member
I will be happy to join too ../images/Emo13.gif

Hi from Paris.... (4 degrees [day] to -4 degrees [night] celcius) & inside an internet cafe
Basicaly, we can meet in my studio on any Friday from 12:00 and on (because I have a Calligraphy lecture between 10:00 to 12:00). Other evenings in a week are also available (Sundays & Wednesdays - only after my lectures : 19:00 and on). Cafe Ume is a nice idea too ... By the way - I have found an amazing place in Paris : http://www.mcjp.asso.fr/index.html huge builging with great shop (expensive), fantastic library (including video & DVDs), large exhibition hall, cinema hall & nice tea room.

ToHrU

New member
תודה גיא :)

אני שמחה שיש היענות כי חששתי קצת שלא תתלהבו מהרעיון...... איזה כיף פריס...... אני גם רוצה חו"ל! בארץ יש לנו שביתה, עוד שביתה ושיעמום!

למעלה