Happy i day!

Happy i day!

כמה מרגש היה לראות הבוקר את המשאית החומה של UPS דרך החלון... לראות את השליח יוצא מהמשאית אוחז בידיו את מה שאני כה מצפה לו צלצול בדלת...חתימה ..הוא כאן! iphone 3gs 16g simfree היישר מאיטליה! אני קצת נבוך שהדבר הזה אשכרה גורם לי להתרגשות
המכשיר הגיע ארוז הצורה מושלמת. ממש כל הכבוד למוכר. הוא התגלה כמוכר הגון ואמין. הבטחתי שאם הכל ילך כשורה אפרסם כאן מאיפה רכשתי אותו אז... http://www.infinityshop.it/ אפשר לשנות למעלה את השפה לאנגלית. זה חנות של בחור בשם איבן דה פני - מאוד חביב ובעל סבלנות רבה הוא התקשקש איתי במסנג'ר ועידכן אותי בכל התקדמות השילוח. המכשיר עלה 650 יורו+60 יורו משלוח ב-UPS. לדגם של ה-32G תיפרדו מעוד 100 יורו. טוב..עד כאן. אני הולך לשים את ידיי על הצעצוע החדש שלי... Happy i day

rod4

New member
מזל טוב|בלוןכ, משלמים מכס לשליח במקום, נכון?

אז איך מתחילים?

אשמח מאוד אם מישהו יתן קישור לאיך להתחיל לעבוד עם המכשיר מה להתקין עליו ומה לא... יש כל מיני מושגים שקראתי עליהם אבל אין לי ממש מושג... סידיה...רדסנואו...וכו' תודה לעוזרים

rod4

New member
האם האייפון שקנית הוא סיםפרי ? יכול לעבוד עם

כל רשת סלולרית בארץ ,כי לפי האתר שרשמת בהודעתך הראשונה, לא ברור.

בודאי

הכנסתי את הסים סלקום שלי חיברתי למחשב...הפעלתי אייטיונס... ו..וואלה...קיבלתי הודעה האיפון פתוח ושמח... אחרי 20 שניות קיבלתי את השיחה הראשונה

למעלה