happy hours מכים שנית :)

Angel of Chaos

New member
happy hours מכים שנית :)

לכל הראשלצים (אם יש כאלו במקרה) :) כידוע (למי שידוע) אני שותה גינס בד"כ בקצה בראשון :) ואני שותה מוקדם יחסית, לפני כשנה הביבי (פאב מול הקצה) הכריז שבימי ראשון עד רביעי עד 23:00 יש מה שכולם קוראים לו happy hour מה שאומר שהגינס שם עלתה בשעות אלו 14 שקל. פחות מחודש מאוחר יותר הקצה הכריזו שבימי ראשון-חמישי עד 22:30 גם אמנם אצלם הגינס עלתה 15 שקל. וכך נטשתי את האידיאה (פאב חמוד למדי אך בעקבות המחירים ....) אתמול הייתי שם ונדהמתי לגלות שבימי חול עד 22:00 הגינס עולה שם 12 שקל :) :) לחצי ליטר כמובן. אם לא הייתי חושב שזה מעשה שיכורי מידי הייתי ממש כל יום בדרך הבייתה מהעבודה עוצר שם :) ועכשיו לשאלה, מישהו מכיר פאבים זולים במקומות אחרים כגון כפר סבא הרצליה או תל אביב ? נ.ב. למרות המחיר הבירה מוגשת כמו שצריך (קצף קצף) ובאיכות שמעידה על תחלופה ואחזקה נהדרת של החביות. אם זה לא היה כך הייתי מעדיף לשלם יותר עבור בירה טעימה יותר.

MidNight Flame

New member
אני ראשל"צי!!!!

כוון אותי לגינס!
איפה הפאב הזה בדיוק?

Angel of Chaos

New member
כיוונים

הBB מעל הלינקולן (ליד תחנת המשטרה) happy hour עד 23:00 מעבר לכביש (זבוטינסקי) יש את הקצה happpy hour עד 22:30 וכיוונים לאידיאה (כי אין לי מושג איך קוראים לרחוב) happy hour עד 22:00 אמנם אך הכי זול (12 לחצי לעומת 14 או 15) אז כך אם אתה בהרצל לכיוון צפון אז רחוב שני אחרי התחנה המרכזית (ממש מול ראשון סנטר\ בלוק באסטר) יש פניה ימינה ו15 מתר לאחר מכן יש את הכניסה למקום הקטנטן הזה :) מה שכן המקום קטן אך מפוצץ בערך מ11 לפעמים גם עד 3 בלילה וגם בימי חול, מוזר משהו.

MidNight Flame

New member
לפי שמועות...

הבארמן של הBB עלוב עד כאב! שמעתי מחבר שאפילו קיפירנייה הוא לא יודע להכין כמו שצריך... אבל עד שלא טעמתי בעצמי לא נפסול אותו

Maorah

New member
רגע רגע! תעצור פה....

יש בביבי ברמנית, שחוץ מזה שהיא שווה בטירוף, היא מכינה את הקאיפיריניה הכי טובה בארץ. ואמרו את זה גם אנשים שחיו בברזיל. היא נמצאת במקום ארבע פעמים בשבוע, שזה יותר מהברמן המושמץ. חוצמזה, יש מצב לתפוס איתה שיחה טובה, גם בלחץ מטורף....

Angel of Chaos

New member
באמת :) ובענייני בארמניות ומלצריות

הרבה זמן לא הייתי שם כנראה, כי אף פעם לא ראיתי אותה. חוץ מזה גם לי יש חברה, וזה לא גורע בכלל מענייני ברמניות שוות שיודעות מה הן עושות :) חוץ מזה אף פעם לא מתחילים באמת עם בארמנית ואו מלצרית כי: א. אתה סביר להניח הלקוח ה1000 שלה ב. מי אמר שאין לה חבר :) ולסיכום ברמנית או מלצרית יפה עם חיוך תמיד עושה טוב ללב של גבר ממוצע, גם אם יש לו חברה (שבאופן טבעי אמורה (החברה) להיות בליבו שווה הרבה מאוד יותר) נ.ב. אם מדברים על בארמנים זה כבר משהו אחר לגמרי :) , אבל זה כבר עניין סטטיסטי שיכול לגרור ויכוחים פילוסופיים שאין לי ראש אליהם :)

Maorah

New member
היי! BB עדיין השולט (ואני משוחד) :)

אם אתה יושב שם הרבה... אולי אנחנו מכירים?

Javelin

New member
אני עם רגל אחת בראשון ורגל אחת בב"ש

אבל על הקצה טרם שמעתי, אתם אומרים שזה מול הBB, אתם לא מתכוונים לKATZA ? כי מול הBB, יש מספרה לכלבים פעם אחרונה שבדקתי. אשמח לשמוע עוד על המקום, כי מה לעשות כמה כבר אפשר ללכת לאידאה.

למעלה