HAPPY HAPPY JOY JOY

metal head

New member
HAPPY HAPPY JOY JOY ../images/Emo6.gif

קניתי גיטרה :) איבנז RG470BK אחלה גיטרה אהבתי את זה שאני יכול לשחק עם הטרמולו כל הזמן וזה נשאר מכוון כאילו שרק כיוונתי את זה לפני רגע.....

untitled

New member
בחירה מצויינת!

גם אצלי בגיטרה (איבנז S540) הקע עם הטרמולו זה ממש ממש נחמד, רק שלי חסר נועל מיתרים אחד וזה קצת מוציא מכיוון גיטרה נוחה מאד ובעלת אחלה צליל! תתחדש!

wiz

New member
למען האמת, הגשרים

שונים מאוד בין שני הדגמים. אני מניח שלך יש Edge (למרות שכבר ראיתי S540 עם Lo-Pro Edge), ול-RG470 יש גשר מסוג Lo-TRS. ה-Edge הוא פיתוח של איבנז, מן גירסה משופרת של הפלויד המקורי, שיש לו מנגנון מיוחד להכנסה של הזרוע, מבנה מיוחד של האוכפים, ומערכת כיוון שאמורה להשאיר אותו מדוייק, מכוון ויציב ליותר זמן. ה-Lo-TRS הוא גירסה זולה של ה-Lo-Pro Edge, שדומה במבנה לפלויד המקורי (Lo-Pro = Low Profile). מנגנון ההכנסה של הזרוע הוא בהברגה, והאוכפים ומנגנון הכיוון דומים יותר לאלה שבפלויד המקורי... אנשים נוטים להשמיץ את הגשר הזה, ואומרים שהוא יוצא מכיוון ודופק את הסוסטיין. אני דווקא די אוהב אותו... אמנם הוא לא ברמה של ה- Lo-Pro Edge מבחינת דיוק ויציבות (וגם לא במחיר...) ולא ברמה של הפלויד המקורי מבחינת סוסטיין, אבל הוא מצויין לאנשים שלא משתמשים הרבה בטרמולו, ושלא מתבססים לגמרי על השימוש בו. מהניסיון שלי איתו הוא נשאר בכיוון יופי (גם אחרי מתיחות לא קלות), ודי נוח להחליף בו מיתרים... בקיצור אני אוהב אותו. וד"א...
wiz

metal head

New member
תודה... ובקשר לפרננדז...

לא קניתי אותה כי בדקתי אותה אתמול טוב בחנות והמצב שלה היה די על הפנים...

untitled

New member
לדעתי עשית בשכל

אני לא ממש מת על פרננדז, מה שכן שאיבנז מעולות

xflil

New member
דבר ראשון תתחדש!

דבר שני ביום כיפור נסעתי על אופניי החביבות לכלי זמר, מאז פעם אחרונה שהבאתי הם הביאו גיטרות חדשות...ראיתי איבנז RG 520 ו-570 במחירים נורא זולים (אני חושב) ה-570 ב-4900 שקל וה-520 ב-4500 היה גם 470 ב-3500 נדמה לי...שווה?

untitled

New member
זה לא נורא זול

זה גם בכלל לא שינוי מחירים, כי כמו שאמרתי פעם חבר שלי קנה שם RG 520 ב 4500 וזה היה לפני יותר משנה, ככה שאין יותר מידי ממה לשמוח ואין מה לצפות

ה470 עלתה לי 3100 כולל תיק

זה ממש לא זול המחירים שכתבת. לכולם, זה מחירים ממש מוגזמים. ה520 עולה בסביבות ה3700 אם אני זוכר נכון וה570 עולה 4500 בערך.

xflil

New member
יא! גיטרה שמחליפה צבעים!

סתתתתתתתאאאאםםםםם להרגע חחחח

wiz

New member
אל תצחק, יש כזה דבר....

הנה לדוגמה בגיטרת קוסטום של ESP, ויש בעוד הרבה גיטרות אחרות: איבנז EX ישנות, מיוזיק-מן (הדגם של פטרוצ´י למשל), ועוד הרבה... הצביעה והצבע מיוחדים, והגוון משתנה בהתאם לזווית הפגיעה של האור... יפה בטירוף! wiz

למעלה