Happy Feet

HeavenlyB

New member
Happy Feet ../images/Emo31.gif

ממש ממש לא! זה נשמע כמו שיר ילדים שהוקלט ב-10 דקות. צר לי, אני חייב להיות נגטיבי. זה פשוט לא זה.

XkoalaX

New member
איך הצלחת?!

איך הצלחת להאזין לזה? אני ממש לא מצליחה...

XkoalaX

New member
OK, ההאזנה הושלמה בהצלחה

יש משהו מאוד Camille-like בשיר הזה, ובכלל - יש לו feel של שנת 87'. ווינטאג', כמו שאומרים. זה שיר חמוד, שלא היה מוצא את דרכו לאף אלבום שלם / אלבום קונספט של פרינס, ולכן נראה לי שהוא משתבץ לא רע במקום שבו הוא נמצא. לא יכולה להגיד שזה אחלה ולא יכולה להגיד שזה רע. זה חמוד ולסרט מאוייר, יש מצב שהוא עושה ת'עבודה. החדשות המעניינות יותר בכל הסיפור הזה, הן שיש שם (בשיר הזה) זמרת ליווי, שכבר הוצהר עליה ממקור מוסמך, כי היא בת הטיפוחים החדשה של פרינס. אלוהים, הן לא שורדות זמן רב אצלו - למה אנחנו כבר קלטנו את זה והן לא!?

XkoalaX

New member
מה שאני הצלחתי להבין:

1. השיר הוקלט במהלך השנה החולפת בפייזלי פארק 2. כל העניין הזה התגלגל מכך שהשיר Kiss מבוצע במהלך הסרט על ידי ניקול קידמן (
). אולם, התעוררה דרישה לשנות חלק מהמילים של השיר, כדי שיהלמו יותר את הקונטקסט בסרט. פרינס סרב (דא-אה). 3. לפיכך, וורנר ברוס אמרו: סבבה, בואו נשכנע אותו! ו...שלחו לו את הסרט לצפייה. לאחר שצפה בסרט, הציע לכתוב לו שיר וכפי שאנחנו רואים - אמר ועשה! 4. כן, אם במקרה דילגתם על האמור בסעיף 3 - הסרט והפסקול יוצאים דרך Warner Bros. לא, לא נרשמה רמיזה כלשהי באשר להתקשרות חוזית בינם לבין פרינס. 5. הזמרת המלווה איננה Tamar, אך טרם חשפו את זהותה... נראה מה יש לבחורצ'יק בקנה בבוא הזמן, אני מניחה. בטח התאומות חיות בחרדה קיומית בכל יום ויום

DJ$upreme

New member
טוב איך שומעים את המאדרפאקר הזה?

אם אני לא ב- AOL זאתומרת

DJ$upreme

New member
אוקיי, תודה, קיבלתי

מה זה זה, שילוב של HORNY TOAD , ILL DO ANYTHING ורחוב סומסום? נקסט פליז. כאילו, טוב לשמוע את האיש והכל. נקסט פליז.

XkoalaX

New member
agreed

למרות שאני מתה לראות את הסרט, ולו בשל העובדה שרובין וויליאמס הגאוני משתתף בו. איזה מלך זה....

XkoalaX

New member
זה רשמי: מצאו אותה

וכמה שזה לא מפתיע אותי, מדובר בדוגמנית: Brenda "Bria" Fuentes. אני די בטוחה שזו החברה החדשה שלו (או לפחות the flavor of this month). הנה האתר הרשמי שלה (שימו לב לפסקול המחריד שמלווה אותו!). הוא לא ממש טוב בהפקת לקחים, הבחורצ'יק שלנו, הא?

XkoalaX

New member
ואם מישהו תהה לגבי Tamar

מקור מוסמך דיווח לאחרונה ב - HQ כי היא ופרינס נפרדו איש-איש לדרכו. סופית. אני מניחה שזה גם אומר שאפשר לשכוח מהאלבום שלה. סופית.

למעלה