HAPPY BIRTHDAY מזל טוב לאח הצעיר מצמד "האחים מזיג" אייל!!! עד 100, כמו 20... בהצלחה בהכל!
צ צ א ל ה New member 27/9/05 #1 HAPPY BIRTHDAY מזל טוב לאח הצעיר מצמד "האחים מזיג" אייל!!! עד 100, כמו 20... בהצלחה בהכל!
נ נועה גלוסקא New member 27/9/05 #2 אייל!!!!!!!!!! מזל-טוב! שנמשיך להנות מהכישרון המדהים שלך על הבס! (ועל עוד מספר לא מבוטל של כלים...) שיהיה לך רק אושר ושמחה עד 120! יום הולדת שמח!!!
אייל!!!!!!!!!! מזל-טוב! שנמשיך להנות מהכישרון המדהים שלך על הבס! (ועל עוד מספר לא מבוטל של כלים...) שיהיה לך רק אושר ושמחה עד 120! יום הולדת שמח!!!
T TopModelיפעת New member 27/9/05 #3 איילוששש..! מזל-טוףף! עד 120 שנהה..תמשיך להיות הבאסיסט הכי יפה שאני מכירה,וכמובן-הכי מוכשררר..!! תמשיך גם להיות הדורבן האהוב עליי ביותררר!חח הרבה בריאות,אושר ועושר.!
איילוששש..! מזל-טוףף! עד 120 שנהה..תמשיך להיות הבאסיסט הכי יפה שאני מכירה,וכמובן-הכי מוכשררר..!! תמשיך גם להיות הדורבן האהוב עליי ביותררר!חח הרבה בריאות,אושר ועושר.!
ע עדנונית New member 28/9/05 #4 מזל טוב איילוש מה זה האימא חסכה במסיבות אז עשתה את כולם באותו חודש? חיחי היום יש גם לי יום הולדת קרוב לגיאוש ויותר לאיילוש
מזל טוב איילוש מה זה האימא חסכה במסיבות אז עשתה את כולם באותו חודש? חיחי היום יש גם לי יום הולדת קרוב לגיאוש ויותר לאיילוש