Happy birthday..... To.....

Hawkgirl

New member
Happy birthday..... To.....

NIIIRRRR! יום הולדת שמח ניר, המון מזל טוב, בריאות, שמחה והצלחה! ^^ וכמו שרשמתי לך בפייס, מקווה שנזכה לשמוע אותך ביותר דיבובים! D:
וכמובן... המוווווווווןןןןןןןן:
<im

barak97

New member
המון המון מזל טוב! ../images/Emo134.gif../images/Emo212.gif../images/Emo134.gif../images/Emo40.gif

עוד הרבה אושר עושר ובריאות! תמשיך לחקור, לאהוב ולאסוף נוסטלגיה לעשות חיים וליהנות! שתמיד תעשה את מה שאתה אוהב, ושאחרים לא יבלבלו לך ת'שכל
יומולדת שמח!!

amityosovich

New member
מזל טוב ניר!!!

המון המון אושר, עושר, בריאות, הצלחה ואהבה וכאלה שתמשיך להיות בדיוק מי שאתה, שתצליח להשיג את כל מה שתרצה שתהנה מכל רגע, ושתתגבר על הרגעים הפחות מהנים ושתמיד תישאר בפורום וזה!!! מזל טובבבב

yotam2233

New member
מזל טוב ניר!!!

הרבה הצלחה, אושר, שמחה, כייף, דיבוב, בימוי, ירקות, פירות, עוגות, ממתקים, בלונים, קונפטי, מיקרופונים, אוזניות, חדווה, אושר, עושר, חמלה, חשבון, אנגלית, ספרות, בריאות, ידידות, חברות, צריכת חשמל, מים, אוויר, אוניות, מכוניות, מוניות, נהגים, שרשראות וגם הכלב הזה שיושב בקדימה של הרכב ומזיז את הראש!

porky169

New member
חחחחחחחח יותם XD../images/Emo134.gif

תודה רבה!
הברכה הכי מקורית שראיתי היום

Tu Lus

New member
מזל טוב לנוסטלגיליסט הכי טוב שיש!

ברכה מלאה בפייס, כי אתה און לין

וולפהרט

New member
מזל טוב ניר!!!!

המון אושר ובריאות (טיפול בבעיית הרגליים!) ודיבוב וכיף וכל האיחולים הטובים:)

porky169

New member
תודה וולפי!../images/Emo134.gif

אחחח אני מקווה שהבעיה הזאת תפטר כבר :/

razop90

New member
מזל טוב ניר!! [קצת באיחור] ../images/Emo3.gif

מקווה שנהנית ביומולדת! אושר, בריאות, הצלחה והכל. תישאר תמיד מי שאתה ותגשים את כל חלומותיך :)

edden7

New member
מזל טוב!

אני מאחלת לך שתוכל למצוא סוף סוף בטריה נטענת...

נירצ'ו... ../images/Emo23.gif

יום רביעי עוד מעט מגיע - תן בראשששששששששששש~ ...כ"כ לא מתאים לי להגיד את המשפט הזה ם_O אח, לעייפות הרבה צדדים.

porky169

New member
חחחח מיריייי../images/Emo134.gif

המשפט הזה משתלט על כולנו, הודות לעמי מנדלמן חחח.

למעלה