Happy Birthday To you..
Happy Birthday, to you- Happy Birthday Mr. WC Hapy Birthday, to you (בטון של מרלין מונרו
) אור, מדהים שלי. השעון עוד מעט מצפצף, מראה על כניסת יום חדש. -בשביל המון אנשים, זה יהיה עוד יום, רגיל. של סקס, סק"ס, עבודה, תסכולים -ואכילה של שוקולד בסתר. -לך [וגם לי], זה לא יהיה יום רגיל. מחר, אתה חוגג סגירה של 19 חורפים, נקודת ציון כזו או אחרת, של 19 שנות יצירה של משהו באהבה, שנמשך עד היום -והתוצר, יצא מדהים.- רגיש, חמוד, משעשע, בעל לשון חדה וביטויים ציוריים עד מאוד [אפילו קצת פואטי]. נכון, אומנם חלק חושבים שיש בלבול קטן במיניות עקב הניק, אבל אני יכול להבטיח לכולכם שהסחורה היא א'-א' -100 אחוז גבר. מה אאחל לך? חיים יפים. עבודה. אהבה. שמחה. תעסוקה. חברה. מישהי לעשות עימה סקס. מישהי לעשות עימה סק"ס. שהמיטה שלך, תמיד תשאר נוחה. שתעבור לגור במקום אחר [אממ... הארץ?]. שתלמד משהו שמעניין אותך [משחק, אמרנו? או אולי בימאות? -משהו עם אנשים]. ו...בטח שכחתי כמה וכמה דברים. מה אוסיף ומה אומר? חוץ מאת אהבתי הניצחית חתומה לך?
אתה מדהים!. אני, הלכתי לי לישון, אני שפוך. את האמת, שקלתי רבות אם לצלצל אלייך או לא, באמת שכן, אבל מאוחר [והפלאפון לא לידי, ואני עצלן..] אז אני הולך למיטתי, מצטער שלא חזרת [ילד טוב, עוזר לאמא ואבא לפרוק מצרכים] -אדבר עימך מחר... לילה טוב. ו-
מזל טוב
Happy Birthday, to you- Happy Birthday Mr. WC Hapy Birthday, to you (בטון של מרלין מונרו