Happy Birthday to the vampire

unb®eakable

New member
Happy Birthday to the vampire

מזל טוב צבי עד 120 מגיע לך הרבה הרבה מזל טוב איש יקר, תורם עוזר מייעץ פותח שירשורי ימי הולדת לפי תאריך מדוייק ולא מחמיץ. אז באמת המון תודה לך. שיהיה לך יום נהדר עם הרבה מתנות וכייף.

מזל טוב ערפדי ../images/Emo24.gif

יומולדת שמח! עד 240 ! מזל שיום אחד בשנה מישהו אחר מצליח לפתוח שירשור יומולדת

יומולדת שמח צבייייקוש ../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo214.gif|בלון

לצבי היקר !
מצתערת שזה באיחור אבללל שיהיה לך באמת יומולדת הכי מגניב בעולם אני מאחלת לך הרבה הרבה בריאות,אושר ורגעים שמחים בחיים באמת מגיעה לך טוב
אדם בן אדם טוב עם לב זהב ואני מודה לך על כל הפעמים שיש לך את הסבלנות לדבר איתי על...
אתה יודע מה בכל מקרה את הברכות והאיחולים כבר קיבלת ממני על הבוקר ב
אז נשאר לי לאחל לך את כל הטוב שבעולם
שתישאר צעיר בלב ובנפש
(איזה אייקון חמוד ) ממני
your friend always Karni

dancing gabriel

New member
מזל טוב למשרשר הראשי!

עד 120, יומהולדת שמח ומלא אושר ועושר. תזכה להצליח בחייך ותמיד אנחנו נזכור וזוכרים את תרומך לפורום. תמשיך להיות אחלה בנאדם. הרבה הרבה מזל טוב ורק חיוכים. שיהיה בכיף. גבי

g a g a

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gifצביקה! עד 120!../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif

החלום הרטוב שלך עומד להתגשם בכל מקרה [עם צאתו של ת'רילר בספיישל אדישן כפול 3], כך שמה עוד נותר לאחל לך? שחלומותיך יתגשמו ותמשיך להיות המזכיר הלאומי של הפורום לענייני ימי הולדת

ה צ פ ע

New member
../images/Emo124.gifהודעה למברכים+

טנקס לכל המברכים, על גבי התפוז, SMSים והמסנג'ר... (באותה הזדמנות, גם מזל
טוב לאנה שחוגגת גמכן;) והרשו לי ברכה קטנה לכם, לכבוד יומולדתי זה;) שתדעו להבליג כאשר זה נחוץ, שתדעו להתעלות מעל ומעבר לשורות האינטרנט והכי הכי חשוב: הגיעו הזמן שתדעו לבקש ולסלוח, לחדש ולשמוח ולהתאחד מחדש כמשפחה אחת גדולה!
לאחד כוחות תחת קורת-תפוז אחת!

למעלה