happy birthday to me

happy birthday to me../images/Emo65.gif

במלאת לי 40 אביבים , רוצה לשתף אתכם , בשמחתי קשה לסכם את כל השנים , שרובם עברו לי בנעימים.... מקווה ש- 40 השנים הבאות , יהיו כמו הקודמות , לפחות...

יום הולדת שמח שמעון !!!

זר ברכות ואיחולים פנק את עצמך היום כפי שלעולם לא פינקת. שיהיה לך רק אושר וטוב ושכל יום שלך יהיה רצוף בהצלחות קטנות ומשכרות כל הטוב שבעולם הילה :)

אש לי

New member
מזל טוב לשמעון וארז 35../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב עד 120 שנה אושר אושר אושר ואושר

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo70.gif

לך שמעון יומולדת שיגעון הרבה שמחה וגם ברכה בהגיעך עד הלום
דינה

לארז חג וחגיגה../images/Emo65.gif

שתצליח לכבות את כל הנרות שעל העוגה, ולבקש משאלה הכי הכי, שתתגשם במהרה בימינו, אמן יום נהדר לך
רשפים

ארזזזזז36 - יום הולדת שמח ../images/Emo48.gif

מזל טוב ליום הולדתך מאחלת לך את כל מה שתאחל לעצמך!!! ועוד!!!! שיהיה לך יום הולדת מלא אור, אהבה, שמחה והרבה מתנות!!!!
ענת

אש לי

New member
ואוו בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה

זיינים בשרשור אחד
ארז ארזזזזזזזזזזזזזז רק טוב שיהיה לך. מזל טוב מזל שאתה פה:)

ירקרק

New member
גם אני מצטרף

לברכות והאיחולים הלבביים, עוד הרבה שנים של... אור, אושר ואהבה! ירקרק

דיאבלו

New member
קולולולולולולולוללללללללללווווווווו

קול ששון וקול שמחה כל חתן על כל כלה שיהיה לכם אחלה וופלה של מולמולדת וקולולו ממיטב המסורת המרוקאית פחחחחחחחחח די

דיאבלו

New member
לא ממש לא

לא נפגשנו, לא היה לי כוח וזמן לפגוש אותו אבל הוא התקשר פעמיים ואמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה אז שיתקשר שבוע הבא. נו,,,, גם אני לא יכול להחליט לפעמים קורה.... די.

תודה לכל המברכים.....

תודה לכל המברכים - הילה , אש לי , רשפים, דינה מיט , ירקרק ואחותו , ולא אשכח גם את דיאבלו..... חיים עשיתי כבר בסופהשבוע - חבל שזה לא באופן קבוע...:))))) מעריך את הברכות , שהגיעה מכל הלבבות.... ובעוד 10 שנים.... להיתראות...:)))))

אטיוד5

Active member
יש לי חדשות בשבילך

40 הבאות לא תהיינה כמו הקודמות. ולקוות שתהיינה כאלה ממש לא נראה לי. להיפך, כדאי לקוות שתהיינה שונות מאוד. אחרת איזה עיניין יהיה לך? אז אני מאחל לך 40 שנים שונות ומלאות בעיניינים חדשים ומחודשים. ושיהיה במזל טוב.

מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif

ישבתי וחשבתי מה לתת
, והחלטתי לחבוש
ולאפות עוגה, אבל מה שיצא היה:
... אז החלטתי (לטובת האנושות כולה), פשוט למסור לך ברכה: שיהיו השנים הבאות, רבות וטובות, מלאות ומספקות!!! המון המון מזל טוב!!! נויה

למעלה