happy birthday to me

החכמים שיודעים להוציא תמונות בואו

בואו לרגע לכאן.... כבר חצי שעה אני מנסה לשלוח איזו עוגת יום הולדת לארזזז ולשמעון בבקשה כל החכמים שיודעים לשלוח..... תשלחו איזו עוגת יום הולדת ותצרפו ברכה ממני viviti באמת השתדלתי כמו שלימדת אותי לא הצלחתי... בואי לשיעור נוסף אלי... ענת

../images/Emo24.gif איזה יופי! עכשיו יש שתים

עוגה אחת לשמעון מהשרון שחוגג 40 מזל טוב ואיחולים לבביים ועוגה אחת לארזזזז שכבר ברכתי בנפרד מזל שיש חכמות כאלה כאן שיודעות לשלוח עוגות כאלה מוצלחות ענת

שוב תודה ענקית....

גם לכם , באמת תודה- red , אטיוד ונויה , פסי וענת שלא הצלחת עם העוגה - לא חשוב , העיקר שהצטרפת לחגיגה...:))) המשיכו להיות כולכם תומכים , כי לעיתים - זה מה שהאנשים צריכים... תמיכה - ללא שאלות , תמיכה - רק כדי להיות. מודה לכולכם המון.... שמעון

אש לי

New member
להיות או לא להיות זו השאלה../images/Emo24.gif

היי תיראה מה עשית פה פקק אמיתי ניסיתי לכתוב הודעה חדשה יצא שלט מתנצלים זה היום של שמעון
אתה נורמלי רוצה עוד 40 שנה אותן השנים אחי אתה בסדר? מהר להחליף משאלה לפני שהיום הולדת ניגמרת שיהיו לך מלבד בריאות אושר וכסף:) ים של ריגושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מזל טוב, ../images/Emo111.gif.

למה עוגה ובלונים אני מאחל לכם הרבה ס-ק-ס, זיונים, אהבה, משגלים וכדו. ככתוב בפתגם, ברכה לאריכות ימיםץ או כמו שאני אומר ברכה לאריכות וזקיפות בכל הימים. דניאל

ארזזז36

New member
תודה תודה תודה../images/Emo24.gif

לכל המאחלים. מזל טוב לשמעון .. (קח מתנה אחת שקיבלתי דובל) איזו הפתעה, להכנס כעת ולגלות שחושבים עליך... אהבתי. אתם פסיכים, אבל אני אוהב אותכם:)))

יום הולדת ...חגיגה נחמדת מה נעים ומ

אהמ אהממ.....נתקע לי!!! ניצלתם בנס שאתם לא יכולים לשמוע את קולי עכשיו!! אז מיטב האחולים והברכה לכם ארזזזז ושמעון לרגל יום השמחה!!! עד מאה עשרים כעשרים מי ייתן ותדעו רק אושר ושמחה בחיים!!! כל מה שאתם מאחלים לעצמכם-צרפו אותי!!! מכל ה-
פרח

מייקי69

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gifלארזזז-מפה, מצפן ואקמול../images/Emo65.gif

יומולדת יומולדת לבחור החדש!!!! פעם היה ארזזז35 והיום - השתנה!!! ארז ארזים מקווה שחגגת "כהלכה"
ששרפת את הסדינים, הרוות את הנשמה והרחבת את הלב!!!! וגם אני הבאתי מתנה קטנה. הבאתי מפת התמצאות ( או מפת "מצא את המטמון") אז יש מאלאן דרך - מאחלת שתמצא את שלך מאחלת לך שתהיה זו דרך נעימה, לאן שהיא לא מובילה. לרגעים אבודים - צירפתי מצפן. שתמיד תזכור את הצפון. ואם תשכח - הוא יזכיר לך. ולרגעים כואבים - אקמול. אבל זה רק במקרה שלא יהיה לך מחשב בסביבה. כי אם כן - אנחנו פה (אחלה אקמול בעולם)!!! אז לחיי הדרכים לטוב, לשמח, למאושר!
ויומולדת שמח !!!!

מייקי69

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif לשמעון - עפרון ../images/Emo65.gif

יומולדת שמח לשמעון ששר וחורז מלוא גרון (חרוז) ולרגל שנתך הארבעימית לוחשת בקשה אינטימית. רוצה לשמוע ממך פרוזה !!!!!!!!!!!!! פעם אחת, כשהתרגזת כמו שצריך - נשרו ממך החרוזים וראיתי לך !!! טרה-לה-לה!!! אז מביאה לך מתנה קטנטנה - עפרון ונייר כדי שתוכל להתאמן לכתוב בלי חרוזים. חחחחח
ועכשיו צ´מע! ארבעים זה הכי הכי, לדעתי! נושרים החצ´קונים, גבוהה התבונה - והיצרים....... גררררררררר אז יאללה, מהיום - לקרוע את החיים. להיות אך שמח ו... אפשר גם להפתיע. יומולדת שמח, ונשיקות !!!

ירקרק

New member
יש פלוס בגיל 40

דודו טופז אמר פעם שיש פלוס ענק בגיל 40 תתקרב יותר... עוד יותר... לא מתים צעירים! <סתם לידע כללי> ירקרק בשרות לציבור הרחב

למעלה