חייבת לספר לכם חוויה שעברתי../images/Emo2.gif
שלום חברים שלי
אתמול צלצלה לי חברה מעיר אחרת וסיפרה לי שיש היום שירה בציבור בעירי שלי, לרגל חודש השיר העברי. ביום ראשון אני הולכת בדרך כלל להרצאה החלטתי לוותר לטובת השירה התייצבתי באולם שמחות שנפתח בזמן האחרון. כבר בכניסה, ראיתי שזה משהו מוזר ויוצא דופן. האופן בו עמדו המלצרים בלבוש שחור לבן, האורות הנוצצים של האולם. מה למלצרים ולשירה בציבור? נכנסתי, אולם מסודר לחתונה, שולחנות ועליהם צלחות ולידם סכו"מים. אווירה נעימה. התיישבתי ליד זוג מכרים שפגשתי ושמתי את התיק כדי לשמור מקום לחברתי. לא עבר זמן רב והמלצרים החלו לרוץ הלוך ושוב עם סלטים שתיה ופיתות עיראקיות לוהטות (יש לאולם טאבון משלו). המלצרית הזיעה מסכנה, ברגע שמתרוקנת צלחת היא מביאה מלאה במקומה. סיגרים, אג רולים בורקסים נתחי עוף פשטידות.
סלט תירס, סלט גזר, חומוס, סלט חצילים ועוד.. איזה שירה בציבור ואיזה נעלים. כל הבילוי לא עלה אגורה. (עלה, אבל לא לקהל). אמרו לי שאיזו סיעה בעיריה זכתה במשהו עד עכשיו אינני יודעת במה. מה שכן, ראיתי שאין שירה בציבור, אנשי המפלגה עמדו לנאום, החברה לא הגיעה צלצלה שהיא נתקעה בתל אביב, לקחתי את הרגלים ועשיתי ויברח. אינני זוכרת (פרט לתקופת בחירות) שנתנו לאנשים לאכול ולשתות על חשבון הבית. מאמינים לי??? החברה יעלי