Happy Birthday Kylie! עם פרסים!

Happy Birthday Kylie! עם פרסים! ../images/Emo13.gif

ביום ראשון תחגוג קיילי את יום הולדתה ה-38. שנה לא קלה עברה עליה, ומן הסתם יום ההולדת הזה משמעותי מאד עבורה
*ולכן* חשבתי על דרך מיוחדת מאד לציין את יום ההולדת הזו, ואיזו דרך טובה יותר מאשר להראות ולראות את קיילי במרוצת השנים. כמה שינויים עברו עליה ואיך היא בעצם הגיעה להיות מה שהיא היום. התמונה המצורפת להודעה הזו היא בעצם תמונה של חמישה קלפי "מזל טוב קיילי" הפוכים. מאחורי כל קלף נמצא פרס! כל גולש רשאי "להפוך" קלף אחד בלבד, לפי בקשתו ("מבקש להפוך את קלף מספר 3...") אבל! בקשה להפוך קלף תתבצע רק לאחר ביצוע משימת היום הולדת והיא: עליכם לפתוח שרשור ובו להציג תמונות של קיילי במרוצת השנים. מהשנים 1968 עד 1987 אתם יכולים להציג 3 תמונות שונות (מגילאים שונים) החל משנת 1988 ועד שנת 2006 - להציג תמונה מכל שנה. כל גולש פותח שרשור יום הולדת לקיילי ומציג תמונות בנפרד (לא להציג את כל התמונות של כולם באותו שרשור) כאשר כותרת ההודעה היא השנה של התמונה. בסיום הצגת התמונות יש להציג את ההודעה של איזה קלף אתם מעוניינים לפתוח וכלל חשוב אחרון: אסור להשתמש בתמונות שכבר השתמשו הגולשים האחרים...
אז יאללה, בואו נחגוג לקיילי 38!!!

זה יוצא סה"כ 21 תמונות

3 תמונות מהשנים 1968-1987 ואז החל משנת 1988 תמונה מכל שנה

p i n g o

New member
בהצלחה לכולם! ../images/Emo152.gif

כרגיל, יניר המנהל החרוץ ממשיך להפתיע...

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif הערה נוספת: ../images/Emo41.gif

הפרסים שמסתתרים מאחורי כל קלף אינם שווים בערכם. בנוסף, נציין שמאחורי אחד מהקלפים מסתתר פרס מאוד מאוד שווה ביחס לאחרים. מיותר לציין, שאנחנו לא הולכים להגיד לכם איזה פרס מסתתר מאחורי איזה קלף - זה עניין של המזל שלכם...

חשוב גם לציין שהפרסים נקבעו

מראש. כלומר: פינגו ואני כבר יודעים מה מסתתר מאחורי כל קלף! ולכן זה בלתי ניתן לשינוי

p i n g o

New member
נסי אולי להתחלף עם זוכה אחר? ../images/Emo4.gif

כמו שיניר אמר, הפרסים נקבעו מראש, וזה די עניין של מזל...

אפרת ר

New member
אני יודעת.... נראה מה שאר הפרסים

ואם יש משהו שאין לי אז נבקש להחליף עם הזוכה המאושר :)

למעלה