Happy Birthday Brad

Aeroguy

New member
Head First!

מתי שמעתם את השיר בפעם האחרונה? בהתחלה חשבתי שהוא שיר מביך, אחר-כך הגעתי למסקנה שהוא דווקא מאוד מזכיר את היארדבירדז-פוגשים-את-זאפה או משהו כזה, ועכשיו אני חושב שיש לי יותר מדי זמן על הידיים. מה דעתכם? נ.ב מזל טוב לבראד!!!!!!!!!!!!!!!!! 53 זה לא טלפון...

SaintJohn

New member
בפעם האחרונה ששמעתי אותו, נראה לי

ש-53 באמת היה טלפון... מזל-טוב לבראד על חגיגת 53 שנים עמוסות ומלאות, ומי יתן ונראה אותו כאן בסביבה לעוד לפחות 53.2 שנים נוספות! אני מתאר לעצמי שבראד מפנק את עצמו ביום ההולדת הזה במכונית ספורט נוספת... Happy B-Day!!!
שי|

AeroTom

New member
אהבתי אותו מהפעם הראשונה ששמעתי

והאמת שהרבה זמן לא שמעתי אותו ובזכות ההודעה שלך שמתי את הדיסק הימני של Young Lust...
יכל להיכנס נראה לי בקלות ל-GAG במקום Gotta Love It או משהו כזה... ובראד יקבל הודעה נפרדת ליום-הולדת כמובן...מגיע לו שרשור עצמי.

SaintJohn

New member
הכוונה היתה שזה יהיה השרשור מזלט...

אבל כנראה שזה לא ממש הצליח...

AeroTom

New member
Happy Birthday Brad../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

Mr.Whitford ! יום-הולדת 53 שמח לבראד! מי ייתן ועוד יהיה איתנו עד 120 כמו כל שאר חברי הלהקה... מזל טוב!

Bad Medicine

New member
מזל טוווווווווווווווווב!

שימשיך לנגן ולכייף (ולעשות לנו כיף:)) ו...אין לי עוד..

hell girl 666

New member
מזל"ט............./images/Emo65.gif

חבל שהוא לא יכול לראות כמה אנחנו אוהבים אותו =(

leppard

New member
מזל טוב!!!

מזל טוב למר בראד וויטפורד לרגל יום הולדתו ה 53, לא הייתי מנחש בחיים, שהוא חוגג 53, הוא נראה לי מקסימום בן 45. אני אוהב מאוד את הצורה שבה הוא מתנהג בקליפ ל LOVE IN A ELEVATOR בכל פעם, שאני רואה את הקליפ הזה, אני נקרע מצחוק

SaintJohn

New member
קליפ ענק!

אני דווקא מאוד אהבתי את איך שהוא היה ב-Pink. בעצם, אהבתי את איך שכולם נראו שם, זה קליפ משעשע ביותר

AeroTom

New member
עזוב איך הוא מתנהג...

איך הוא מנגן...
אני מאוד אהבתי את כל מה שהוא אמר בראיון שהיה עם הלהקה ב-MTV אחרי ש-JPP יצא (עם המנחה החרמנית הדפוקה). הוא פשוט דיבר שם בלי הפסקה ולא נתן בכלל לחברי הלהקה האחרים להוציא משהו מהפה...

Aero7STyle

New member
שלא לדבר!!lol

על makin of pump כמה שהוא go on and on and on and on על מי המציא את השם של האלבום.. lol ;)

AeroTom

New member
כן,הוא רוכש לבנאדם הזה המון כבוד...

למי שהעלה את השם...

../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

שיהיה לו יום הולדת שמח ועוד הרבה שנים ארוכות של יצירה. (כצת באיחור
)

למעלה