..../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif לכל המאחלים..../images/Emo13.gifריגשתם
אותו במילים החמות, במשפטי הברכה והתאורים המפרגנים..
"בשלל השפות..
..
..וכבר אנחנו כאן ביחד זמן רב, חלקנו הספקנו להכיר גם מעבר למילים..לרוב על המים..
..
והכל לטובה..
כן, גדלתי בעוד שנה..שהרי גם אני "החזקתי בציפורניים" בשנה הקודמת, עד היום האחרון, שלא הייתה לי ברירה, מהבוקר והלאה..
מצד אחד..כן, זה באמת שלב בחיים בו אני מסתכל על הגיל הכרונולוגי ..בעין עקומה, מודה, וגם בהסרבנות עיקשת, ילדותית משהו..
ומאידך, אוכל לציין שה"עשור" ( טוב, לא ממש עשור עדיין
) הזה היה אולי המלא ביותר בפעילות מגוונת,ומהנה של התחדשות , גילוי וסיפוק, אם ברמה המשפחתי ואם בעיקר בחוויות של העולם האישי..
. לא משהו שבגיל 20 או שלושים חשבתי שיקרה בגיל שרבים בו כבר יוצאים לפנסיה מוקדמת,( גם אני "תיכננתי" "אז" להיות כבר "שם" בגיל "זה"..
) . ..חשבתי "אז" בגיל 20-30 , שבגיל "זה" בטח אשב בבית בניחותא מול הטלוויזיה, לארח את הילדים בסופ"שים ולגדל נכדים..
אולי סרט פעם בשבועיים, קצת חברים בשישי בערב..לא הרבה יותר.. ..ואני שמח לציין כיום, "לאחר מעשה", ש..טעיתי "אז" בגדול..
לא, בפרוש אין לי תלונות, גם אם..כמו לכולנו, לא הכל מושלם,לא בכל החזיתות "מנצחים"..ו "Time waits for no one " ..
ואיתכם כאן, יש לנו "בית חם" רגוע ונינוח של חברים יקרים, ואני מרשה לעצמי בהזדמנות זו לקוות שגם "חברנו הצפוני", שכבר זמן רב לא כאן..( ולא מרצונו..) יחזור אלינו במהרה בריא ושלם
.. אוהב אתכם
אלכס