Happy Birthday Alanis

מזל טובבבבבבבבבבבב

היום גברת מוריסט מחליפה סיפרה, בוגרת יותר, נשית יותר, יפה יותר ואהובה מתמיד. היום לפני 30 שנה קרה נס בעולם הזה (; אז אלאניס, תישארי מאושרת ואם אפשר שהאושר יתעצם מיום ליום (אם זה אפשרי) תמשיכי לתת לנו הזדמנות להכיר בך דרך יצירותייך המפתיעות כל פעם מחדש. ואנחנו נמשיך לאהוב, להבין ולשמור עלייך ואיתך. תודה על כל הטוב שעשית לכולנו ( ורק אנחנו יודעים עד כמה טוב....) אז מזל טוב. תמשיכי לייצר את המוזיקה שכולנו כל כך אוהבים. תמיד איתך, (חברי הפורום? )

2u4u

New member
הגיע הזמן =30

להתחתן לעשות ילדים וכאלה... איתי אז אלאניס לידיעתך/טיפולך אגב נעים לי מאוד להגרר לתוך כל העוד שיש כאן מקווה שאתמיד

הא..עוד דבר אחד..

אלאניס יקירתי, 30 זה גיל מצויין להתחלת סיבוב הופעות בארצות קטנטנות (למשל..אהמממ ישראל!
) תעשי מאמץ. ושוב- המון מזל טוב

Happy Birthday Alanis../images/Emo65.gif

מזל טוב לאור בחיינו, אלאניס מוריסט חוגגת 30. שיהיה לה רק טוב ושתמשיך לשתף אותנו בחייה מלאי התהפוכות. אלאניס, אם את שומעת אותי, אני זקוק נואשות לעוד מנת SFIJ ודחוף!!!

j u n k

New member
מזל טוף אלאניס אהובתי ../images/Emo65.gif

טוף אז אם את שומעת אותי, אנחנו חייבות לעשות שיחה , אני ואת. אני לא יודעת מה עובר עלייך אבל אני בטוחה שאני אוכל לפוצץ את בועת האושר שבך...
, בכלל אני אתן לך מוזה, אז אולי תרימי טלפון? טוף אז החלפת קידומת עכשיו את זקנה לכל הדעות...זה גיל יפה ומבורך...אז רק מזל טוף! והמון אושר ועושר (כאילו שהיא צריכה את זה...
)

meinhoney

New member
מזל טוב לאלאניס ולוייד../images/Emo77.gif

מזל-טוב!!!!!!!!! 30!!!!!! וואו!!!!!!!!
your congratulations! שתמשיכי להביא לעולם מוזיקה איכותית ונהדרת כמו שאת עושה ובבקשה תבטיחי לי כשיהיו לך ילדים שלא תעשי שירים לקטנטנים.......

../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo124.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב מכל ה
אז מה אגיד לך אלאניס אני לא מעריץ שלך אני מסתכל עלייך יותר כמורה ואני התלמיד, כי הכרת לי כל כך הרבה צדדים בי שלא הכרתי או שפשוט לא הייתי מובר לתת מודע שלי הצגת לי את העולם שלנו באופן שונה....הצחקת אותי, העצבת אותי, הרגזת אותי הכול עשינו ביחד אפשר להגיד שאנחנו חברים טובים (חברים טובים שאף פעם לא ראו אחד את השני) ההתכתבויות שלנו נעשות על ידי דיסקים...אני שמח שבדיסק החדש כתבת עליי שיר....
ואני שמח להיות חבר שלך
...... אוהב המונים, ליאור.

gggrrr

New member
happy birthday alanis../images/Emo151.gif

אמן תזכי לעוד 30 שניפ פןריות כמו אלה, ותמשיכי להיות כמו שאת! יאאללה בלאגן לכי לקרוע את העיר(אני מכיר אחלה מקום אם את רוצה לארגן מסיבה-תפני אליי בפרטי
)

Rוית

New member
כבר עברה שנה?

וואלה מי היה מאמין.. ראיתי ראיון אחד שלה שהיא אמרה שהיא מאוד מצפה לגיל שלושים בגלל שכל החיים שלה מנטלית היא היתה בגיל שלושים ופיזית לא, ועכשיו יש את האיזון הזה והכל מתאים.. אז אם ככה אני בטוחה שאת היום הולדת הזה היא דווקא תחגוג ואם אתם שואלים אותי - אני רואה חתונה מתקרבת (מה? גם זו מתנה!!
) בכל מקרה, נכנסתי מהבסיס (כן, שוב יש לי בעיות באינטרנט בבית.. אבל אל דאגה, בקרוב אינטרנט מהיר וחסר תקלות!! אני מקווה...) רק לרשום את ההודעת מזל טוב הפומבית הזו בראש ובראשונה לאמא שלי שטיפה יותר גדולה מאלאניס אבל יקרה לי טיפה עוד יותר
וכ-מו-בן, לאלאניס, שאני בטוחה שקוראת פה יום יום הודעה ותעלב אם לא נאחל לה אז שיהיה המון המון מזל טוב, הגיע הזמן שהיא תחגוג יום הולדת כשהיא מאושרת לא

utopia 111

New member
המון המון המון מזל טוב.

שיהיה לה רק טוב , שתמשיך להיות אלוהים, ושתמלא לי את התיקייה עם הדיסקים. אגב, היום שמעתי את אברית'ינג ב 102, ולא אמרו כלום על היומולדת, ומאוחר יותר שמעתי את eight easy steps ב 88, ומיד אחריו היה את so called chaos, והשדרן דיבר קצת על אלאניס, אבל לא שמעתי אם הוא אמר משהו על היומולדת שלה.

bmk

New member
30 !!!!!!!!!!!!

טוב אז מזל טוב, אני מקווה שיהיו עוד הרבה שנים של שירים מדהימים והופעות. ואני מקווה שהשנה אלאניס תבוא לבקר אותנו כאן בארצנו הקטנטונת (היא כבר גדולה מותר לה). את הבוקר פתחתי בהקשבה להופעה קצרה של אלאניס שהיתה לפני יומיים: הם נתנו לה כרטיס ברכה ושרו לה יום ההולדת . . . והיא אמרה שהיא מאוד מתרגשת לקראת גיל 30 !!!! שיהיה לכולם יום נפלא

../images/Emo65.gifמזל טוב !!../images/Emo65.gif

סוף סוף היא הגיעה לגיל שהיא כול כך חיכתה לו! אני מאחל לה אושר אהבה בריאות ושתמשיך לשתף אותנו בחוויות שלה בחיים! כנסו לפה לחיים שכאלה עם אלאניס!

hadas 5

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif

ואיי לא ידעתי שיש לה היום יומלדת
אלאניס, אם את רואה את זה

chaos12

New member
go alanis!!../images/Emo49.gif

היום קניתי בלוניי הליום וכתבתי מזל טוב לאלאניס והפרחתי אותם

מלכוש

New member
איזה חמוד!!

אפשר להעתיק?? חח סתם... אלאניייייייססססס!! מזל טוב!! 30! זה המווןן! יומולדת שמח לך ולוויד כיף לי לראות אותך מאושרת בזמן האחרון מגיע לך! תמשיכי להיות דמות משמותית ומשפיעה בחיים שלי אני כ"כ מוקסמת מהמוזיקה שלך! אני אוהבת אותך!! =) תמשיכי ליצור מוזיקה, לעשות את מה שאת אוהבת, להנות מזל טוב!

massal tov!!

DEAR EVERYBODY and alanis (forgive me for being optimistic. maybe alanis will read this i dodn't know!!) i--love--you!!!1 happy birthday!!!!!1

Lotzifer

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל טוב אלאניס!!!../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

וכמובן גם וויד
בלה בלה בלה.... הייתי כותבת הודעה יותר ארוכה אבל ממש אין לי סבלנות לזה עכשיו..... אני בטוחה שאלאניס תקבל את סליחתי

AlanisJunkie

New member
אמאל'ה, היא כבר בת 30!

איזה גיל מפחיד. כמעט חצי מהחיים. אני מאחל לה שתתקע בגיל הזה כמה שיותר, אם היא ציפתה לו כל כך. :) ...

למעלה