happy bday my man TRAVIS!!!

happy bday my man TRAVIS!!!

כידוע לכולכם... אני מקווה... היום זה ה14 בנובמבר.... יודעים איזה נס קרה לפני 26 שנה ב ד י ו ק ?!?! בואו אני יספר לכם... לפני 26 שנה בדיוק נולד תינוק חמוד מתוק... מלך.... קראו לו TRAVIS LANDON BARKER הוא גדל וכשהתחיל תיכון גילו אצל אמא שלו סרטן.... גילו את זה מאוחר מידי ו..... היא נפטרה אחרי 3 שבועות.... לפני מותה היא אמרה לטראוויס שמה שהוא חושב שטוב לו שיעשה כי היא בוטחת בו.... הוא ידע שהחלום שלה היה שהוא יגמור לימודים אז הוא גמר תיכון... הוא נשאר כל השנים בלי לעזוב ביס... כל הכבוד לו.. אחר כך הוא הצטרף ללהקה בשם FEEDER אחכ לAQUABETS ומשם להצלחה הע נ ק י ת של החיים.... BLINK182 אנחנו כולם גאים בו ומאחלים לו יום הולדת שמח... שיחיה עד 182 ועוד אלפי שנים.... TRAVIS- WE LUV U

~BLINK182_gurl~

New member
ואתם יודעים מה קרה היום לפני 13

שנה?.... נחשו...

כן כן יש לך יום הולדת... מזל טוב!!!

אני מקנאה בך תראי איזה תאריך יצא לך..... :) אבל זה כנראה מגיע לך...... יש לך יותר מזל ממני..... :) אני נולדתי ב1 בספטמבר אז זו התחלה רעה של החיים כבר מגיל 0

Ran-182

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo66.gif

אכן אחלה בנאדם. לmark tom travis rlz, את אחת המעריצות (גם מתוך המעריצים) הגדולה ביותר שאני מכיר של בלינק!!!! ברצינות, ללכת אחרים בסיבוב הופעות, את הספר שלהם (50000 דולר... קצת הרבה, לא?), לצבוע את השיער לצבעים מזניבים כאלה. אני מעריץ אותך
ושוב, מזל טוב לטראוויס.

מזל טוב לטראוויס!!!!!!!

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לטראוויס השולט! וכמובן גם מזל טוב לשירה!!!!!!! שניכם קבלו ממני-
וכמובן גם-
!!!!!! TaLi

תודה

TNX ו........ ספר על עצמך..... ועכשיו לכולם: יש לי 4 כרטיסים להופעה של בלינק בקיץ... לבינתיים אני רוצה להקדים.... אז להתחיל להתחנף... סתם אני לא רוצה התחנפויות.... כי אני ממש חרא של בן אדם ואני שונאת את עצמי.....

~BLINK182_gurl~

New member
תורידי אייסיקיו אני רוצה לדבר איתך!

וגם- איפה ההופעה שיש לך כרטיסים אליה?

אני לא יודעת איך מורידים

תראי, אני לא יודעת שום דבר באינטרנט שלא קשור לבלינק182 לפאנקרוק סקייטבורד ודברים בסגנון...... וההופעות הם בארהב אירופה וכל מיני מקומות ויש לי כרטיסים כבר למטוסים ולהופעות..... אבל אני רוצה להקדים....

~BLINK182_gurl~

New member
אבל זה מעצבן להתכתב ככה בפורום...

אז הנה אני יסביר לך איך- כנסי לאתר- www.goop.co.il, ואז ל-הורדות, ואז ל-תוכנות, ואז ל-אינטרנט... ואז פשוט תלחצי על התוכנה שאת רוצה להוריד (לא מומלץ את אייסיקיו 2001...) ולגבי הסקייטבורדים- יש לי המון חברים (האמת כמעט כל החברים שלי מהביצפר) שכל החיים שלהם זה רק- סקייטבורד סקייטבורד סקייטבורד... אני אישית אף פעם לא ניסיתי... אבל אם תלמדי אותי איך אני אשמח!!! ולגבי הכסף- אז איך יש לך כ"כ הרבה כסף ללכת להופעות שלהם ולקנות מלא דברים וכל זה? ומאיפה זכית בכרטיסים? ויש לך חברים מארה"ב? טוב אני די מפציצה בשאלות.... אבל אם תורידי אייסיקיו יהיה יותר פשוט
אז נדבר כבר... בהביי.... שירה

Ran-182

New member
אולי אפילו תיפגשו

במפגש פורום שיהיה לנו. זה יהיה, אל תידאגו, אבל לא עכשיו, הפורום עדיין צעיר, ואין כמעט משתתפים. נחכה שהפורום יגדל, עוד כמה חודשים. ואז, אולי, נעשה מפגש פורום מגניב כזה איפה שהוא, וכולם יראו את כולם, יהיה מזניב :) קודם כל אני אפגש עם באני ועם פאנקטקסט וניראה איך יהיה, נספר חוויות :)

איזה בדיוק??

יש שם המון תוכנות ואני לא מבינה בזה כ ל ו ם אז אם תגידי לי באיזה את בחרת אני יעשה אותו דבר ואז יהיה לי יותר קל...

~BLINK182_gurl~

New member
אני???

טוב גם אם לא אני גרה במושב נידח בשרון..... ושכל אחד יגיד באיזה אזור הוא גר טוף?

למעלה