Happy B-day To Me!!! כן כן חברייה היום יש לי יום-הולדת...טוב אני חייב לזוז אז יאללה ביי!
J JLO freak New member 2/12/02 #1 Happy B-day To Me!!! כן כן חברייה היום יש לי יום-הולדת...טוב אני חייב לזוז אז יאללה ביי!
M Mandyִ New member 2/12/02 #2 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif!!!! יום הולדת שמח!
J J To The Lo New member 2/12/02 #3 מממממזזזזזללללל-טטטטטוווובבבבבב!!!! המון המון המון מזל טוב,תמשיך להיות הכי מתוק,מקסים ומדהים....love u...
מממממזזזזזללללל-טטטטטוווובבבבבב!!!! המון המון המון מזל טוב,תמשיך להיות הכי מתוק,מקסים ומדהים....love u...
א אור P New member 2/12/02 #4 יום הולדת שמח!! ../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif HAPPY BIRTHDAY!!
R RIP CURL1 New member 2/12/02 #5 ../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif יש לך יום הולדת מתי שלבריטני יש
J JLO freak New member 2/12/02 #6 תודה חברייה.... J TO THE LO....אני אוהב אותך גם! ורק שתדעו שאני עכשיו באיטליה...איי איי פלאי הטכנולוגיה
תודה חברייה.... J TO THE LO....אני אוהב אותך גם! ורק שתדעו שאני עכשיו באיטליה...איי איי פלאי הטכנולוגיה
J J To The Lo New member 3/12/02 #8 סליחה?! לא זכור לי שזה כל חברי הפורום,יאללה לשרשר מזל טוב,למה אתם מחכים?!
מ מריציה New member 3/12/02 #10 |בהצלחה למי שכתבה את "סיבות למה לעריץ את גניפר"אז אני רוצה להגיד לה שיש לה רעיון טוב, אבל אין לי שום מידע על גניפר ,אני רק אוהבת את השירים שלה. אבל בכול זאת בהצלחה!
|בהצלחה למי שכתבה את "סיבות למה לעריץ את גניפר"אז אני רוצה להגיד לה שיש לה רעיון טוב, אבל אין לי שום מידע על גניפר ,אני רק אוהבת את השירים שלה. אבל בכול זאת בהצלחה!
א אור P New member 3/12/02 #11 למריציה... לא נורא שאין לך שום פרטים עליה. את יכולה לגלוש לאתר המעריצים הישראלי שלה אם אף פעם לא ביקרת שם JENNIFER-LOPEZ.UP.CO.IL מנהל הפורום אור P
למריציה... לא נורא שאין לך שום פרטים עליה. את יכולה לגלוש לאתר המעריצים הישראלי שלה אם אף פעם לא ביקרת שם JENNIFER-LOPEZ.UP.CO.IL מנהל הפורום אור P