Happy 4th!

Philip Jr

New member
Happy 4th!

חלק מהחוויה של הלימודים בחו"ל זו כמובן החוויה של חגים, מועדים ואירועים שלא שייכים למדינה ולתרבות ממנה באנו, ובכל זאת חלקנו לוקחים חלק באירועים האלו, כמו יום העצמאות האמריקאי..

האמת? אין תלונות.. על האש עם חברים (רק שזה COOKOUT, מילה שאני לא סובל), זיקוקים (מלווים במוזיקה פטריוטית במיוחד שמסונכרנת עם הזיקוקים), אלכוהול מופרז (לא ידעתי שארה"ב מקום כל כך טוב לצרוך בו בירה) וכמובן דגלים, סיכות, חולצות, כובעים, תחתונים וכל אביזר אפשרי עם דגל עליו. ולא אל תדאגו, אני לא כותב את הפוסט הזה לבוש בתחתונים עם דגל ארה"ב.

בכל מקרה, לאלו מכם שמשתתפים בחגיגות, חג עצמאות שמח לארה"ב, מדינה מופלאה שבה אסור לי להדליק זיקוק אבל מותר לי להסתובב ברחוב עם אקדח מגנום.

רק בשמחות!
נעם.

aynatk

New member
אצלינו גשם מטורף

אז הדרך היחידה לחגוג את החג, כנראה זה התחתונים עם הדגל

חג שמח

Philip Jr

New member
גם פה לא קיצי במיוחד

רק היום התמזל מזלנו ויום יפה, שאר השבוע סוער..

אגב התחתונים של דגל אמריקה היו ממש זולים אז בכל זאת קניתי כמה.. סטודנט עני, המחיר הכי חשוב ובמחיר כזה אין דבר כזה ציונות..

boneguy

New member
חג שמח

אנחנו חגגנו בבריכה של השכונה. כולם לבשו, ענדו, צבעו וקישטו בצבעים המסורתיים. היה הפנינג קטן במדשאה עם כבאית וכמה דוכנים. ברקע - בלי סוף מוזיקת קאנטרי. בערב יש עוד יריד גדול יותר והשנה ביטלו את מופע הזיקוקים בגלל כוננות שריפות. בחודש האחרון נשרפו בקולורדו שטחים ששוים בערך לחצי מגודל המדינה (אולי קצת פחות), זה מדהים איך שבועות מכבים פה שרפות והעוצמה שלהם בלתי נתפסת.

חג שמח

Philip Jr

New member
אחרי הטרגדיה עם הכבאים באריזונה

טוב שנזהרים, השריפות האלו פשוט מטורפות.. בחלקת האדמה שלנו במרכז אילינוי אין סכנה כזו, אם בכלל הסכנה היא שהתירס לא יגדל כמו שצריך בגלל היובש..

בכל מקרה, כיף לחגוג, אז באמת חג שמח ועוד הרבה סיבות לחגוג!

GeJuFan

New member
חג שמח, אתה מוזמן לעבור לרוד-איילנד

כאן מותר לקנות ולהדליק זיקוקי דינור בחופשי.
השכנים שלי מאד נהנים כרגע, ובמהלך כל השבוע שהיה, ואני מניחה שגם במהלך הימים הקרובים.

GeJuFan

New member
אני? כועסת? לעולם לא!

יותר כמו לביאה במוד תקיפה כשמישהו מנסה לפגוע בגורים שלה.

החבר'ה שלי מפוחדים, היום קצת פחות כי כבר קצת התרגלו- ביום הראשון לפני מספר ימים הם כולם עשו ריצה שלא תבייש את הוסיין האצן למצוא מקום להתחבא בו מרוב פחד, ועדיין כמה ימים אחרי יש בומים שמקפיצים אותם מבהלה. וסתם רואים שהם לא נהנים מהרעש.
אני לא אוהבת לראות אותם ככה.

Philip Jr

New member
החתולה שלי חירשת

פיצוץ גרעיני לא יפריע לה.. הכלב לעומת זאת מוטרד, אבל התעודד עם שאריות סלט עוף ובגט שגנב אז גם עליו אני לא מרחם.. שיעבור לכם בשלום ומהר..

John the Savage

New member
בהחלט מזדהה

גם אצלינו ב-4 ביולי אנשים מדליקים זיקוקים חופשי. אני לא בטוח שמותר להם. לדעתי זה בניגוד לחוק, אבל כולם פה עושים את זה חופשי.

זה היה ממש נורא אתמול, כי זה מכניס את שפלוקי להיסטריה נוראית. במיוחד שבין השאר גם השכנים שני בתים ממני הדליקו זיקוקים מהגג שלהם, ושמעו בומים ממש חזקים. חשבתי כבר שעוד רגע היא חוטפת התקף לב. בסוף נתתי לה מלטונין כי הבנתי שזה עוזר להרגיע כלבים בסיטואציות כאלו, אבל כניראה שהייתי צריך לתת לה את הכדור שעה-שעתיים מוקדם יותר ...

GeJuFan

New member
שלופקי!!!!

זה רק אני או שהיא נראית לבנה יותר מהתמונה האחרונה שהעלתה שלה לפני שנה שנתיים?- או שאולי זה לא הייתה היא אלא כלב/ה אחרת...

John the Savage

New member
אין ולא תהיה לי שפלוקי אחרת ...

הלבנים על האף הולכים ומתרבים לה, אבל ניראה לי שהזיקוקים מאתמול רק הלבינו אותה עוד יותר.

ולא נורא. כולם כאן מתבלבלים עם השם שלה. אבל תגידי, אין לך מזגן?

GeJuFan

New member
אוו.. שטכנית יש לי

הבעיה היא שבטמטומי (או לא- לפי ההגיון שחשבתי בעזרתו כשקניתי את המזגן) לא חשבתי שה-10 אלף BTU שקניתי יהיה אממ
... כל כך גדול.
אז למרות שהוא מתאים לחלון צריך להתקין מחזיק או משהו בכדאי שמרוב כובד הוא לא ייפול החוצה. ואת זה עוד לא עשיתי.
חשבתי למכור אותו אבל משום מה אף אחד לא רוצה לקנות אותו למרות שהוא חדש לגמרי (שנה שעברה לא הספקתי אפילו להתקין אותו כי הוא הגיע מאוחר מדי) ההגיון אומר שאני מבקשת יותר מדי אבל ההגיון השני אומר שזה מזגן חדש לגמרי ולכן לבקש 200 וקצת על מזגן ששווה 300 זה הגיוני לגמרי.

אלוהים באמת תאי המוח שלי נשרפים.
בכל מקרה אני מתכננת לדבר מחר עם בעל הבית ולראות מה אפשר לעשות.. הגענו לשלב שזה לא רק אני שסובלת אלא גם הילדים
.

John the Savage

New member
למה למכור?

אם זו העוצמה שמתאימה לגודל החדר, תישארי איתו.

אם את לא מצליחה להתקין אותו בעצמך, תפני למתקין מזגנים מקצועי שיעשה את העבודה וישים את כל החיזוקים שצריך בכדי שישאר שם בצורה יציבה. אצלינו בחלון יש מזגן חלון של 16 אלף BTU, והוא מוחזק בצורה מאד יציבה. המזגנים שייכים לדירה, אז מי שהתקין אותם זה מישהו מחברת האחזקה. אם מתקינים בצורה מקצועית, אין בעיה גם לשים מזגנים די גדולים בחלון.

GeJuFan

New member
זה נקנה בתקווה שיספיק

לכל הדירה
דירה קטנה, והדלתות תמיד פתוחות בכל החדרים אז התקווה היא שזה יהיה חזק מספיק לקרר את כל הדירה.
אחרי הרבה מחשבה חשבתי אולי יהיה עדיף שניים קטנים יותר? אחד בסלון ואחד בחדר שינה.
אבל נראה אני אדבר מחר עם הבעל בית.

סורי, אנחנו חוגגים בראשון ליולי.

עם זיקוקים, מוזיקה וכד'.
כל בגד אדום עובד. כל בגד עם מייפל ליף בכל צבע - עובד.
בגדי ים בצבעי הדגל, אם אתם באוקנגן וואלי - גם עובד. בכל מקום אחר - טירוף.
ולגבי מזג אוויר, עכשיו יורד ברד. אחה"צ היו שמים כחולים. בצהריים סופות רעמים ובבוקר שימשי. העיקר שלא ישעמם.

Philip Jr

New member
חגגתי גם לקנדה

במסיבה נחמדה מאד האמת, כולל משחקים וטריוויה על ההבדלים בין קנדה וארה״ב ואוכל בצבעי קנדה. אין ספק שאני מתחבר יותר לחברה הקנדים, אולי בגלל מוצאי הבריטי והדמיון הקרוב יותר בין התרבויות האלו.

Franz Biberkopf

New member
אצלנו חוגגים באיזה תאריך לא ברור אם בכלל

פעם בכמה עשורים עם תהלוכות ודגלים קטנים. ואז הולכים לשתות תה וסקונס וסנדביצ'ים עם מלפפונים או משהו כזה.

פיליפ - זה רק אני או שפשוט אין כאן חג לאומי?

למעלה