כל עוד זה משחק מול מכבי המשחק תלוי אך ורק בשופטים. וכל עוד המשחק תלוי בשופטים שמעדיפים את מכבי על פני הפועל מפאת חששותיהם לפוטר על ידי הדון, הפועל תפסיד.
סליי מתעלה ואמרתי בצ'ה שאם הוא ימשיך במגמת העלייה עד סוף העונה, אני בעד להשאיר אותו שנה הבאה. אבל אני עדיין לא מבטיח לך שסליי שחקן גדול. נחכה ונראה. תוצאת המשחק מעניינת לי ת'תחת. אני רוצה לראות רק שני דברים: 1) מלחמה! להראות כמו תמיד מה זאת מלחמה אמיתית של קבוצה עם נשמה כמונו. ועוד עכשיו בלי שני שחקנים חשובים. 2) שמישהו יכנס בפארקר או וויציץ' וישבית אותם לפיינל פור. שני אלה יותר חשובים לי כרגע מניצחון. עד שלא יגבילו את מכבי, ועד ששימון לא ילך מפה, אנחנו נמשיך להפסיד ביד אליהו. וגם היום.
לא ייתכן,מכבי לא עשו את זה אף פעם! לא להגביל את מכבי,להגביל את כולם לתקרת שכר נורמאלית של 5-6 מיליון ושלא יהיה מצב של 2 קבוצות שלא סופרות את הליגה. לארקדי לא פחות כסף מאשר לכץ אבל לשותף של כץ - דון שימון...יש את האיגוד בכיס שלו + תקשורת + שופטים. בנוסף לעובדה שהוא ממלא מקום יו"ר האיגוד ובעצם קובע מה יקרה... עצם העובדה שבתמורה לשינוי השיטה לפיינל-פור הבטיחו לשימון שיריון של 4-5 שנים ביורוליג אומר הכל,באיזו עוד מדינה יו"ר של קבוצה קובע מה תהיה השיטה בליגה? מה גם שהעבירו את החוק הרוסי בתמיכת הדון ובדחיפתו ובהתנגדות של רוב היו"רים כולל דני קליין,חוק מעולה עבור הדון עם הישראלים בלות'נטאל,שארפ,ארנולד,שארס בקרוב,ואחרים...
בכל מקרה, אאל"ט, השריון הראשוני היה עד 2008(או 2007), ועכשיו הוא עד 2010. אני לא מצאתי בשום מקום קשר בין הדברים(וחיפשתי), מלבד העובדה שהם נעשו בתאריכים סמוכים יחסית אחד לשני, ככה שאני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר.
זה מקרי שהשריון השני התבצע סמוך לשינוי שיטת הפיינל פור. כמו שאמרתי מכוון שמנהלת הכדורסל נכנסה ליול"ב היה לה מה להגיד בעניין השריון,נוצר הסכם שתמורת שינוי השיטה בליגה וכו' וכו' כבר חזרתי על זה... אם אתה ממש מתעקש אני אנסה למצוא איזה לינק שיוכיח את זה...